A fertőzött magyar jelenleg Japánban tartózkodik.Elért minket a koronavírus: megvan az első magyar fertőzött

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

Menczer Tamás közölte: a japán hatóságok tájékoztatása szerint pozitív lett a Japán mellett karanténba helyezett hajón dolgozó egyik magyar állampolgár koronavírustesztje.

A Diamond Princesst február 5-én karantén alá helyezték. Ezt február 19-én feloldották, és az emberek többsége február 22-éig elhagyta a hajót, de a személyzet jelentős része ott maradt. Köztük volt három magyar: egy zenész testvérpár és egy felszolgáló – tette hozzá.

Hármójuk közül egyikük koronavírus-tesztje pozitív lett. Őt elkülönítették, két-három napon belül átszállítják egy kórházba vagy egy megfigyelő központba. Elmondása szerint jól van – közölte Menczer Tamás.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
@vacsi: Többen haltak meg tőle, mint a háborúban.
De az még mindig nem volt a világvége.

A világvége, Ő (Jézus), úgy jön el, mint egy tolvaj (ezt Jézus mondta, nem én! - én ártatlan vagyok, csak az üzenetet adom át !!!)
Sajnos - a korodnál fogva - te látni fogod a szörnyű véget.
De ez itt még nem a vég !!!
Van remény !!!

(Az oroszok egy barbár népség, akik mindenre képesek. Tudom, jártam köztük. Ők álltak elő - rajtam kívül - az első összeesküvéselmélettel, miszerint az amerikaiak voltak, de mi már ismerjük ennek a fajtának (kommunista, elnyomó terror szervezet, amit a keresztény uralkodó egyház is megtámogat sok pénzért) a mentalitását, hogy másra fogják a saját bűneiket.

Ezek állatok. Mindig így működnek, mindig rosszat tesznek a világgal - ők fasiszták, pénzért, hatalomért a saját népüket is képesek irtani.
Orbánban nincs semmi jó, ő csak rossz, és mindent képes tönkretenni, ami normális - a maga hasznára.
Orbán szarik Magyarországra, a magyar emberekre, a saját választóira - a fideszesekre!
Béla333
Elért minket...Japánban!
Ne ez az újságíró sem normális!
fahrenheit451
Amikor talán felébrednek a fideszesek, és megértik, hogy Orbán szarik rájuk is magasról, és csak használja őket hasznos idiótaként, talán akkor elkezdenek gondolkodni a fideszesek is.

Nagyon sok - talán az összes - értelmiségi elhagyta a Fideszt.
Talán nem véletlenül!
Ezen el kéne gondolkodni a zsírszalonna agyú fideszeseknek is.

Persze ők, maradnak a kaptafánál, mert senki nem szereti, hogy lezsírszalonnaagyuzza őket, ők azt szeretik, ha a kedves vezető dicséri őket, meg ad pénzt nekik csak úgy a templomra, meg a kocsmára, mert megérdemlik, mert ebből ért a paraszt - templom jobbra, kocsma a templom mellett.
Aha...

(szerintem ez az utolsó napom a földi pokolban - már nem akarok megmondani senkinek semmit, csak békét akarok - MOST AZONNAL !!!)
terlasz
@Béla333: Normális csak szemét kattintásvadász vadállat.
verőce21
Ennyire erőltetik ezt a cikket a pornóoldal szponzorok, hogy gyors egymásután, három különböző napszakban is felszínen tartják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.