Csak a látszatot akarják fenntartani, hogy urai a helyzetnek, amit majd az idő megold. Talán. A liberális és globális illúziók kora után már itt kopogtat ajtónkon a kijózanodás kora. Láthatják ezt az Európában is változó keményebb migrációs politikában, a koronavírus elleni erőteljes állami fellépésben és az állami szervek általános európai megerősítésében is. Ezt a miniszterelnök mondta pénteken a 100 éves magyar rendőrség ünnepélyes állománygyűlésén. Orbán Viktor állításait jellemzően értékén kell kezelni. A "koronavírus elleni erőteljes állami fellépés azonban különösen rámutatott arra a kettősségre, hogy egy dolog, amit a Fidesz-kormány mond, és egy teljesen másik, amit valójában csinál.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az a gond, hogy nagyon úgy látszik, hogy nem is fogják fel! =)) Náluk a tudatlanság, a gátlástalanság és a hazudozás már reflex szerű!
Béla333
Teljesen igaz, amit a cikk állít: itt csak piár kormányzás folyik. Csak a hablatyolás, a szövegelés megy, amit meg csinálnak, nos abban meg nincs köszönet.
Az ország meg képtelen ezen átlátni, immáron 10 (14) éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.