Bár egyes médiumok szerint az álhírek és rémhírek terjesztése bűncselekmény, amiért akár 3 évi börtön is járhat, ez azért nem egészen így van. Sándor Zsuzsa elemzése.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Az első korrekt cikk a járvány ügyében!!!
nemkati
Nem emlékszem az elmúlt évekből, hogy egy influenza járvány esetén ekkora pánik lett volna, az emberek elkezdtek volna ha kell, ha nem maszkokat viselni, hónapokra bevásárolni, tömegrendezvényeket lemondani, munkahelyről távolmaradni, holott a megbetegedettek halálozási aránya valamennyire meghaladta a koronavírusban meghaltak arányát. Ma Magyarországon 7 beteget, és egyetlen elhunytat sem tartanak nyilván. Ma, amikor - minden ellenkező híreszteléssel szemben - a kormánymédia hangja hallatszik a legmesszebbre, sőt, leggyakrabban csak az ő hangjuk jut el egyáltalán az emberekhez, a legnagyobb felelőssége ebben a hisztériában a kormánynak van. Csókoltatom őket, és az összes szerencsétlen besz@ri alakot, akik most őrült pánikban vannak. Sikeres küzdelmet az otthonmaradóknak a munkaügyi bírósággal!
Pálinkás Pál
@nemkati: Tökéletesen igazad van ..a SARS-nak sokkal magasabb volt a halálozási aránya és nem volt cirkusz,legalább is ekkora...ezt valakik mesterségesen gerjesztik...világszinten...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.