Bejelentették az iskolák bezárását, ám a részletszabályokra még várni kell. Közben világszerte arról jönnek a hírek, hogy mindenki bezárkózik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Az vagy, jól van! És az agyhalott fajtából. Az ismétlés beismerés!.
SystemError
@durbincs: Na, lehet veled dumcsizni! Szóval saját beismerésed szerint, egy agyhalott buzi vagy, Kutyákat vagy kutyás fiúkat szereted kiszemelni, ha felveszed a szopórém jelmezed? kutyák változás,kutyás fiúkat ismétlés!
SystemError
@durbincs: Tehát egy agyhalott buzi vagy, aki kutyás fiúkra hajt szopórém jelmezben.
SystemError
@durbincs: Irod ezek, de az életeben beszarva, behugyálva remegsz. Nincs ebben valami ellentmondás kocanáci kancsó jancsika?
SystemError
@durbincs: Kancsó Jancsi a vadpajtás klubból? Origo meg V4Vajna fizeti önt gyöngyösön?
SystemError
@durbincs: Korona miatt összeomló ország. Lopható pénz és az EÜ okozta bizalmi vesztés miatt széteső kiskirályi rendszer. Hátrahagyott kis kancsó nevek a szélben.. Nem hagynak az út szélén, de ilyenkor mindent szabad, csak a kisbetűs részt nem olvastad belépésnél..:) Vadkancsók a szélben.

Tudod Viktornak sok vadkancsót kell etetnie a mellékesbűűű. Viszont finoman szólva nem ti vagytok a legélesebb kés a fiókban.
Nyugi Viktor racionális döntést fog hozni ilyen téren ! Max 1 hónap:)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.