Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában közölte, nem igaz, hogy Kínában megszűnt volna a koronavírus, pusztán annyi történt, hogy a csúcsponton túl van az ottani helyzet, de „a csúcsról le is kell jönni.” Szerinte meg fogják hosszabbítani a magyar veszélyhelyzetet, ugyanis a koronavírus ezt indokolja. A rendőrség időközben újabb álhírgyártóra csapott le. Ebben a cikkben mindent megtalál a világjárvánnyá vált koronavírusról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csoportos megbetegedés az már van: ártunk és qurmányunk + pribékjeik! =))
Nessy
O.V. felfedezte a langyos vizet! A járványok csoportos megbetegedéseket okoznak. Nem ok nélkül kell felkutatni a kontaktokat, kivéve, ha ott nem lépnek, ahol pedig ismertek.
Jelenleg ez csak szép péntek reggeli szózat! Nem hiszem, hogy a TAO és a határon túliak, egyházak, haverok támogatása csökkenne! Majd csökkentik a nyugdíjakat, az önkormányzatok pénzét, elsősorban a Fővárosét, a szociális juttatásokat! A jelenlegi "intézkedéseiket" látva sok jóra nem számíthatunk!
namihami
Leállították az Orbáncsihuhut? Ott félnek a ""tömeges"" fertőzéstől?
Napi 2-3 ember már tömeg? Most rohanják meg a járatot? Mind a 3 fő lesz a veszély?
kereső
@RonaGyuri: Ja, nekik az agyukat támadta meg a virus. Látva és hallva a történéseket.
RonaGyuri
@kereső: de ez náluk már régi, persze lehet tőlük származik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.