Újabb hat embernél mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon, ezzel huszonötre nőtt a Magyarországon diagnosztizált fertőzöttek száma - olvasható a koronavirus.gov.hu honlapra szombaton feltett közleményben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Lehet számolgatni napról-napra, de tegnap végre egyértelműen beszélt egy virológus. Ad egy, ez nem Korona vírus, hanem a SARS 2. Ad kettő, mint minden vírust, a populáció 60-70%-a elkapja, majd kialakul az immunitás, ezután visszahúzódik a kór, de addig valóban nagy veszélyben lehetnek a gyenge immunitású, más betegségben szenvedők így óvintézkedéseket kell tenni.
Elmondta azt is,-amit eddig sokat tagadtak-hogy állatról emberre is terjedhet, mutálódhat és bizonyos felületeken több napig is életben maradva fertőz a vírus.

Trumpnak igaza van amikor azt mondja, a kínaiak akár két hónapot is elhallgatták a bajt. Az olaszok meg xartak rá. (De ennek már utána vagyunk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.