Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap reggel Belgrádba utazott, ahol fogadta őt Aleksandar Vucic, Szerbia elnöke – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az informális megbeszélésen a koronavírus-járvány elleni védekezés és a migrációs válsághelyzet volt a téma – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Legalább tiszta a levegő amíg őfélesége okosodik, ahelyett, hogy az orvostársadalomnak hozatna össze egy videó konferenciát, mivel úgy tűnik, hogy
.
--- Koronavírus: a WHO-protokoll nem garancia – A kínai Vuhan és Olaszország példája is azt mutatta, hogy nem tudták ezzel megfékezni a járványt
.
szeged.hu/hirek/33532/koronavirus-a-who-protokoll-nem-garancia-a-kinai-vuhan-es-olaszorszag-peldaja-is-az-mutatta-hogy-nem-tudtak-ezzel-megfekezni-a-jarvanyt
.
Ötletelget, ötletelget szakbarbárként, miközben a koronavírus teszi a dolgát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Nessy: Az már "elvakultság", ha valaki a bolsi "javaslatokat" is észreveszi? Nem hinném! A többit illetően meg egyetértünk.
Nessy
@ómió: Áruld már el, kiket értesz "bolsik" alatt?Ha a Kádár kor MSZMP és KISZ tagjait, akkor a kormány és a parlament jó része közéjük tartozna. De a Békemenet vezető is! Felejtsük el, legalább mikor ég a ház a fejünk fölött, ezt a megkülönböztetést, ami egyébként nem is érthető.
kereső
Miért nem video konferenciát tart ? Talán neki kéne leginkább betartani a veszlyhelyzet miatti rendelkezéseket- jó példával járni elöl. Hazajön- itthon meg terjeszti a virust.Nem tud meglenni a fenekén?
ómió
@Nessy: Ha még mindig nem világos, akkor azokat, akik a proletár (ma már inkább migráncs) internácizmus megvalósításán, annak európai "bástyája", az Európai Egybesült Államok létrehozásán tevékenykednek. Szóval, a hajdani klasszikus bolsevikok mai követőit!
Nessy
@ómió: Akkor csak egy mondat: O.V. pár éve még hithű internacionalista volt, nemzetközi vezető pozícióba. Úgy, hogy ezt beszéld meg vele!
ómió
@Nessy: Az "jó pár" éve volt, de látod, ő képes volt kigyógyulni belőle! Nem úgy, mint az alapból bolsi fajta! Te meg azzal beszéld meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.