Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója szerint túl sok a hisztéria a vírus körül, a Wizz Airnél mindenki bejár dolgozni, nyárra pedig várhatóan normalizálódik a helyzet. A légitársaság előre menekülne, még több gépet vesznek, a gyenge versenytársak kihullását várják, és nem tartanak attól, hogy Kelet-Európában is inkább vonatra ülnének az emberek repülő helyett. Egy Wizz Air repülő pedig tisztább, mint egy kórház.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Mondhatnám, hogy az egész őrületet ti okoztátok a repülőgépekkel napok alatt szétterített vírusokkal. Szükségszerű volt egy ilyen jellegű pandémia kirobbanása, pont a repülőgépes közlekedés miatt. Csak egy olyan vírus kellett hozzá amelynek elég hosszú a lappangási ideje. Sajnos ez a mostani fatál is, letál is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.