Már biztos: több mint 200. 000 aláírást fog átadni Seres Mária az OVB elnökének! A Seres Mária által benyújtott kérdés pontosan így hangzik: „Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peller
Ha van egy kicsi eszük, akkor maguktól megszavazzák! Szégyen, hogy emiatt népszavazás kell, de más út nincs. Maguktól nem érik fel ésszel. Szemét banda.
zsolti
szép adatbázist épített a zöld pártnak mária!
zsolti
@peller: nincs olyan, hogy politika mentesség. nyilván senki sem gondolta komolyan, hogy ez a nő önszántából, pusztán jófejségből indít el egy ilyen akciót, és csak azért szór tele több százezer e-mail postafiókot a reklámjával, mert épp nincs jobb dolga. amúgy a céllal szerintem mindneki egyetért, nem is azt kifogásolom. csak álljunk már meg egy ásónyomra, mielőtt bármihez (bárkinek) az aláírásunkat, személyes adatainkat adjuk.

hvg.hu/itthon/20090122_seres_maria_zold_part_tomcat.aspx
mondjuk ez az írás is még csak a felszínt kapirgálja...
nanena
@zsolti: Én első hevületemben elhittem, hogy azért teszi mert jobbá szeretné tenni ezt az országot. De senki sem ezért tesz már valamit? Mindenkinek hátsószándéka van?
alband
Nem baj,ha nem csak a csórónak kell minden pénzével elszámolni,hanem a sok tolvajnak is.
Magic
Én is bevettem. Amúgy a fene bánja, ha sikerül neki. Az lesz botrány, ha nem a képviselők, hanem a nép dönt róla.
asim
Nekem teljesen mindegy, hogy milyen párttagja a kezdeményező amennyiben jó amit akar támogatom. Szavazni mint pártra ezért nem fogok.Az már komolyabban elgodolkodtat, hogy a pártja miért nem állt az élre?Talán bejutt a parlamentbe és bizony a milliárdos tőkések előírásait kell végrehajtani.Miért nem az országgyűlésben levők hoznak önmagukra is megszorító törvényeket.Gyalázat és nemzetünk egyik nagy tragédiája,hogy ilyen beállítottságu parlamenti képviselőink vannak!
Magic
"Nekem teljesen mindegy, hogy milyen párttagja a kezdeményező amennyiben jó amit akar támogatom." - így van!
Master
Így van! Ha valaki jót akar és nemes célért küzd, akkor tök mindegy, hogy milyen párti. Persze az adatokat azért remélem úgy kezelik majd, ahogyan azt kell.
rttl
Mi változik ? ők ismerik a legjobban a számlagyárosokat !
kir
A kezdeményezés szerintem támogatandó. Ha az adatokkal esetleg visszaélnének, akkor egyúttal el is ásták magukat, mielőtt érdemben színre léptek volna.
asim
Hogyan lehet az adataimmal visszaélni?Nem akarok félelemben élni!Akkor inkább a kommunisták jöjjenek és a parlamentben kistöbbségükkel mondják el;hogyan csinálták Harmincév alatt,hogy nem éreztük magunkat ilyen "kutyául".
MakayZsolt
Az MDF kezdeményezte, hogy a képviselők költségtérítése adóköteles jövedelemnek számítson. Ezt el is fogadta az Országgyűlés. Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek... A politikusok bizalmatlansági indexe már így is elég alacsony, nem kellene továbbtetézni... A fiatal, tettrekész politikusok előtt sajnos nem könnyű életpálya áll. De az aláírásgyűjtés csak még nagyobb nyomatékot ad a bizalmatlanságnak...
ugyeugye
@MakayZsolt: nehari, de te most itt kampányolni szeretnél?
MakayZsolt
Nem, de a kezdeményezést megértem, és elfogadhatónak tartom. Azok az emberek,akik keményen megdolgoznak a pénzükért, elvárják: ha nekem nem szabad, másnak se lehessen.
nanena
@MakayZsolt: Fiatal, tettrekész politikusként mdf-ben nem könnyű. Nekem most a két dolog nem is igazán illik össze. Ha valaki igazán fiatal, tettrekész, akkor vagy saját pártjában alkot egy lehetséges ellensúlyt GYF-nek vagy OV-nak, vagy pártoktól függetlenül indít mozgalmat a változásért. Ekkor van esélye, hogy tettekre váltsa készségeit. Egy olyan pártban, amely lassan eltűnik a politika színpadáról, csak elvegetálgatni lehet és lecsippengetni a leeső falatokból. Mi azt szeretnénk, hogy OV és GYF helyett legyen tenni kész és tudó politikus. Ez segítene nekünk igazán. Nem egy sokakat megosztó kispártban egy újabb politikus. Ettől még el lehet ismerni a tettrekészséget. Ez azonban többünkben megvan. Nem a politika az egyetlen színtér, ahol ezzel hozzájárulhatunk környezetünk jobbításáért.

ugyeugye
@MakayZsolt: Bocs, nem tudtam, h Te vagy a vendégünk. mindjárt más a menyasszony fekvése :D

Én MDF-ből Olajos Pétert ismerem személyesen, nagy tisztelője vagyok, fontos munkát végez Brüsszelben. Sajnálnám, ha nem tudná folytatni a munkát, de az anyapárt jelenlegi helyzetét tekintve nem sok esélye van. :(((
MakayZsolt
Jómagam azokért az emberekért kívánok dolgozni, akik viselik a hátukon az anyagi terheket, és az olyan személyekért, mint Olajos Péter, mert szakmaisággal tudják kívívni az emberek elsimerését.
MakayZsolt
Az MDF és általában a kispártok nehéz helyzetben vannak. A kétpólusú médiabirodalom az egyik gátja, hogy meg tudjuk ismertetni az emberekkel a programjainkat. De egy biztos, voltunk már nehezebb helyzetben is, mint most. Az EP választáson ismét átmegyünk a betonfalon.
ugyeugye
@MakayZsolt: És Debrecenben (Kósalajosbirodalom) milyen lehetőségei vannak egy fiatal MDF-es politikusnak a megmutatkozásra?
Magic
@MakayZsolt ugyeugye kérdése jó! Szerintem Debrecenben az MDF eléggé hátérbe szorult, pedig biztos vagyok benne, hogy 10-15%-ot is kaphatna itt! Én mint debreceni, alig hallok a helyi MDF-ről, pedig sok portált olvasok. A legközelebbi választáson a Fidesztől teljesen függetlenül ki kellene állni és nem mögé kerülni! Sokkal több van ÖNÖKBEN! Egy jó programmal a "Kósabirodalom" háttérbe szorítható. Meglátásom szerint az a baj, hogy bármit csinálnak a nem fideszesek, szinte hiábavaló: Kósáék döntenek. De nem kell feladni! Hajrá!
amon
Mert mire jár nekik egyáltalán támogatás ?!
Egy csóró, majd minimálbéren tengődő vajon mire
kap támogatást ?
Az egész szavazósdi megint csak porhintés, hülyítés,
időhúzás.
A nagy magyar sok hűhó a semmiért !
maxentius
@asim: Nem rossz a kérdés; - visszaélés az adataimmal? A rendőrség többet tud rólam mint én, - ergo: kiesik. Ezentúl több szemetet hajigálnak a postaládámba? És? Elfér, kidobni meg nem túl nagy strapa. Több reklámkérdés és "kuki" jön az emiliós-fiókomba? És? A szoftigyártók nagyon régen kitalálták a törlőgombot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.