AZ IGAZI FORGÓAJTÓS TALÁLÉKONYSÁG Önkormányzatilag elrendelt fertőtlenítést vagy ételosztást emlegetnek, csakhogy senki sem küldte őket. "A lakók jelzéseiből tudjuk, hogy csalók járják a kerületet. Ételosztásra hivatkozva lakcím egyeztetést végeznek, ehhez bebocsájtást kérnek a lakásokba.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi forgó-ajtós találékonyság

székmások próbálnak visszaélni a járvány adta lehetőségekkel

Pontosabban a megriadt, tanácstalan embereket megzsarolni és kifosztani. Több Budapesti kerületben tapasztalták, hogy „csalók járják a kerületet. Ételosztásra hivatkozva lakcím egyeztetést végeznek, vagy azt mondják, hogy az önkormányzat megbízásából fertőtlenítést végeznek ehhez bebocsájtást kérnek a lakásokba.”!
Igen már itt tartunk!
Bár az igazat megvallva, ha jól belegondolunk ez valójában csak a tudjuk ki által olya nagyon kedvelt matyaros találékonyság egy újabb megnyilvánulása.
Amnéziásoknak; a dagadt retardált törpe többször csillogó szemmel említette azt a mondást, hogy „aki utolsónak megy be a forgóajtón és elsőnek jön ki, az biztosan magyar”, jelezvén, hogy szerinte ez a találékonyság példája. Pedig a gátlástalanságé, mert ehhez a többieken át kel gázolni! =))
Pálinkás Pál
Nos..az ilyen görényeket helyszínen agyonlőni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.