Jól gondoljátok, nem Magyarországon történik ez, hanem a szomszédban. A koronavírus okozta rendkívüli helyzetben 30 százalékkal csökkenti az állami tisztségviselők fizetését, köztük a parlamenti képviselőkét és a miniszterekét a szlovén parlament. Ott ez az egyik eleme a rendkívüli, gazdaságélénkítő csomagnak. A fizetéscsökkentés vonatkozik az állami részesedéssel rendelkező vállalatok felügyelő bizottsági tagjaira is.

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A vírus helyreállítja az igazságos elosztást. Van ebben valami jó is.
Nessy
@1magyar: csak nem nálunk! Míg a világon mindenütt segítik a munkanélkűl maradókat, nálunk marad a legrövidebb idejű munkanélküli ellátás.
A képviselőink, ugyan még digitálisan sem látják el a feladatukat, mert nem érdeke Orbánnak, a fizetésüket, és egyéb juttatásaikat meg fogják kapni! Mire is??
Yoda69
Nalunk a fideSSeseknek 70%-kal emeltek a fizetesuket. De lehet radobnak meg egy 50%-ot hogy jobban vedekezzenek a virus ellen.
verőce21
Le a kalappal a szlovének előtt! Nagyon racionális gondolkodás.

Az állástalan jogászok szövetségében ez a megoldás fel sem merült. Sőt, mégtöbb jogászt juttatnak jövedelemhez, a politikán kívüli területeken is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.