Nem értünk a virológiához, nem értünk a gazdaságpolitikához, nem értünk a válságkommunikációhoz, s végképp nem értünk ahhoz, miként kellene kezelnie a kormánynak a koronavírus-járványt. Hülyék viszont nem vagyunk, és mindezzel kapcsolatban akadnak aggályaink.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kinek a teljhatalom, kinek a nyomorúság vidámság korlátlan. Kinek mi jár, de főleg mi jut, ugye. Nekünk leginkább a korlátlan parasztvakítás szokott jutni, pedig lehet, hogy elvétve másra is lenne igényünk. Például arra, hogy emberszámba vegyenek, vagy legalább ne középiskolás fokon nézzenek földhülyének. Nem tudom elhinni például, hogy van magát valamire valónak tartó, közgazdásznak álcázott sarlatán, aki képes volt azt elhitetni minden sufnijogászok legnagyobb válságkezelőjével, hogy a 13. havi nyugdíj visszaépítését ( 2021-től négy év alatt !) tényleg el lehet adni történelmi léptékű gazdaságélénkítő programpontként. www.facebook.com/watch/?v=153392602676969&t=204
Köszönjük szépen a frakcióvezető úrnak a szíves hülyének nézést, de ha jól hüvelyezem a mondanivalót, akkor a munka nélkül maradt magyar melósok, akiknek nincs munkahelyük, mert éppen megszűnt, nem nagyon kapnak semmit, kapirgálhatják a falat. Merthogy Orbán Viktor sajátos magyar formában óhajtja kiegészíteni a béreket, vagyis csak azok esetében, ahol a cég részmunkaidőre küldi a munkavállalóit. Vagyis ez azt jelenti, hogy azoknak, akik napi négyezres nagyságrendben veszítik el a munkájukat, ez alapján be kell érniük a nemzetikeresztény pátosszal, miszerint egyetlen magyar sincs egyedül. megjelent egy olyan alap, amiről eddig nem tudtunk: a Járvány Elleni Védekezési Alap, illetve a Gazdaságvédelmi Alap mellett megjelent az Európai Unióból Érkező Járvány Elleni Támogatások Alapja. Nem mondanám, hogy értem. Nem úgy volt, hogy nem kapunk egyetlen fillért sem az Európai Uniótól? Nem azt hörögte még pénteken is a Megváltó, hogy Brüsszel az ellenségünk? Nem azért csapkodja földhöz magát Deutsch Tamás hetek óta, hogy ordas hazugságnak nevezze, hogy az Európai Unió igenis segíti a járvány elleni védekezést és a gazdasági talpraállást? Hát ha nem kapunk semmit, akkor mit keres ez a passzus a Magyar Közlönyben megjelent szabályozásban? Hmm?
Eladott Ország
Az egy dolog, hogy a forint árfolyama sem örült annyira a doktorminiszterelnök történelmien (?) ködös bejelentésének (nagy csoda lett volna, ha nem így történik), de kíváncsi vagyok, hogy mit tud ehhez még hozzátenni az unortodox, ezoterikus közgazdaság legnagyobb alakja, Matolcsy NER-társ. Nekem igen rossz előérzetem van azzal kapcsolatban, amit eddig sikerült kihámozni ebből a szégyenteljes bejelentésből. Amiről egy dolog mondható el: szakmailag értékelhetetlen, cinikus, azonnali, érdemi segítségnyújtás helyett a legnehezebb helyzetbe került emberek helyzetét ívesen leszaró fapados választási kampány bűzét árasztja. Hogy sajátosan magyar, az tény. Mint ahogy az is sajátosan magyar, hogy e megveszekedett cinizmus fejében a fidesz ráadásul értetlenséget mímelve forgatja a szemét azon, hogy az ellenzék hogyan viselkedik járvány idején. Hogy szóvá teszi az Orbán Família Kft. magánvagyonná konvertált milliárdjait, amelyeknek egy részét a szolidaritás szellemében be kellene pakolni a közösbe, és valamit visszaadni abból az adót fizetőknek, hogy mégiscsak egy Forbes-listás milliárdost adtak a világnak és a többiek sem panaszkodhatnak. Másrészt nem értem, hogy miért sértődnek meg Tiborcz és Mészáros helyett. Nem úgy volt, hogy ezek a figurák nem közszereplők, a fidesznek semmi köze hozzájuk, az Orbán nevű miniszterelnök pedig üzleti ügyekkel nem foglalkozik? Akkor mi a személyeskedés abban, hogy ezeket a tehetséges üzletembereket, akik közpénzből zsírosodnak egy évtizede, helyes volna megadóztatni, hogy a közös teherviselés valóban azt jelentse, aminek hazudják? Tehát mi a személyeskedés abban, hogy a kőgazdagok szálljanak be az ország megmentésébe? Ha semmi köze hozzájuk az állampártnak, miért veszi magára őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.