A dolgozók távolságot fognak tartani egymástól a nagy győri gyárban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Semmi nem változott a körülmények fenyegetése terén azóta, hogy bezártak.. sőt...:)

"A dolgozók távolságot fognak tartani egymástól" És pl "kötelező" lesz vagy munkaviszony megszűnéssel jár, ha nem vállalja(nyilván nem örökre). Vannak méltányossági elvek, család, idős eltartott, stb? Vagy ez mind oda van bízva ..
Mivel a "csökkentett munkaidő" lesz a jó a multiknak. csak szólok, hogy kevesebb munkaidős műszakokból csak több emberrel lehet kitölteni a napot...Vagyis ez több mozgást jelent. Ez fordítva is igaz több rizikót vállalunk kevesebb pénzért a 8 óra helyett miközben ugyanannyit fogunk mozogni

Ez talán hozzáállás kérdése is és munkavállalói vállalás-é is.. Nem ugyanazok az életkörülmény. Pl idős szüleit egy háztartásban egyedül felügyelő személy.. A gazdaságunk nem bírna ki egy "év végét". Már pedig vakcina az eddigi ígéreteket nézve nálunk beadva év vége.. Üzemek esetén nem minden hogy a termelésben miről beszélünk. Csökkentett kapacitás vagy teljes leállás. A háttérben már csődhegyek gyűrűzhetnek be. Nem ment rosszül azért a gazdaság, de nem hinném, hogy hatalmas tartalékok képződtek volna.

Kicsit belegondolunk, akkor idővel más lehetőség nem igazán van, meg kell barátkozni azzal, hogy felügyelt körülmények között, de valamit enni kell.. Máshol ezt racionálisan a megváltozott életkörülményekhez igazított mentőcsomaggal oldották meg. Mi majd ilyen "ki tudja" mi is van kint igazából hangulatban dolgozhatunk...hogy jó legyen show

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.