Nőtt a parlamenti képviselők fizetése, már egyikük sem keres egymilliónál kevesebbet. Orbán és kitartott álellenzéke miközben irtják a beteg magyar embereket. Szégyen ami ma Magyarországon zajlik! Jobb helyeken már felkötötték volna mindegyiket!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nyugi a NER-társak lehajolnak

Margrethe Vestager: Orbán újabb ellopnivalót kapott

Na jó az Európai Bizottság versenypolitikáért felelős ügyvezető alelnöke csak azt jelentette be, hogy „Az Európai Bizottság jóváhagyta azt a 350 milliárd forint összegű programot, amely a koronavírus-járvánnyal összefüggésben hivatott a magyar gazdaságot támogatni, főként a vállalkozásokat támogatni”!
Persze, aki egy kicsit is tájékozott a hazai viszonyokban, az tudhatja, hogy – ahogy szokták - ennek nagy részét ellopják, a maradékot meg szétosztják a NER-társak között.
S bár „feltételek közül a bizottság kiemeli, hogy a támogatás összege vállalkozásonként legfeljebb 800 000 euró ” a pribékek és csókosok le fognak hajolni az apróért is! =))
RonaGyuri
Csak az előjel más =))

A világ televan hírekkel arról, hogy hírességek, sztárok, művészek, sportolók tesznek felajánlásokat

Igen a világ elitje úgy érzi, hogy tennie kell valamit. Egyesek kisebb nagyobb adományokkal, míg mások jövedelmük egy részének átirányításával segítenek.
Tulajdonképpen nincs ez másképp a mi politikai elitünknél sem: „Nőtt a parlamenti képviselők fizetése”!
Clavigo
@RonaGyuri: A hazai ,kullanccsal keresztezett piócákat ,,és a zsebberázó főnöküket nem tudnam " elitnek " nevezni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.