H. A. várandós kismama, március 29-én derült ki róla, hogy koronavírusos. Kórházba került, de ma már otthon lábadozik. Lapunknak elmesélte a kálváriáját.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
No, most dörzsölik a kezüket a migránssimogatók!
Mégiscsak bevándorlással kell megoldani a népességfogyást...! :)
Nessy
@verőce21: Hol az ördögbe van itt szó migránsokról? Egyébként a munkaerő hiányt eddig is megoldották ukránokkal, meg máshonnan hozott
"vendég munkásokkal"! Népességfogyás meg nem áll elő nagy mértékben, mert a külföldön dolgozók is magyar állampolgárok! Legfeljebb akkor lesz gond, ha a kint született gyermekek nem akarnak "hazajönni".
Ez egy magyar édesanya kalandjai a magyar egészségügyi ellátásban.
vacsi
Ha ez a történet igaz - márpedig ez valószínű -, akkor egy dolog biztos: az orvosok sincsenek felkészülve a járványra. Sajnos, az eltelt évtizedekben mindenki elpihizett, rózsaszínben látta a világot. A kutatások minden marhaságról szóltak, ahelyett, hogy a régi problémákat - pl. a vírusok elleni védekezést - vizsgálták volna. Vagy rosszul látom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.