Süli János miniszteri esküjekor fiára íratta cégeit https://nepszava.hu/1129728_eltitkolta-ceget-a-paks-2-minisztere  Nem kavart nagy port, mert a Biogas Productor Kft.  azelőtt sem és azután sem rendelkezett semmilyen forgalommal, nem végzett üzleti tevékenységet.  Azonban a cég még 2013-ben megvett Tófalun három lepusztult, düledező istállót egy 7 hektáros területen. 2017-ben pedig -mivel EU támogatásból tervez építeni - közbeszereztetett egy egészen furcsa, 500 milliós, (!)  tehenészetet Tófalun, ahol csak az  iroda és szociális helységek 1000 nm-esek. https://www.kozbeszerzes.hu/adatbazis/megtekint/hirdetmeny/portal_21064_2019/. A közbeszerzés EU támogatásra utal (hiszen magánberuházásnál nyilván nem lenne), azonban a 460 milliós (!) támogatásnak a nyilvános adatbázisban nem, csak a helyszíni BEFELE FORDÍTOTT TÁBLÁN (képen) találtam nyomát.

Forrás: korrupcioinfo.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Innentől fogva érthető, hogy Süli János mért csinálta azt a rendkívül szánalmas, ízléstelen seggnyaló videót. Nagyjából 750 milláért. Ez az az uniós pénz többek között, amit át lehetett volna csoportosítani a védekezésre, de még melegében lepasszolták a hűbéreseknek.
olivetti
Csak a szokásos sunyi és aljas NER-módi!
Pakssal mi van, hogy Südi ennyire ráér?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.