Át kell gondolni, és erre a járványügyi válság is felhívta a figyelmet, az egészségügyi ellátórendszer finanszírozását - jelezte a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely. Azt is hozzátette: felesleges egy olyan kórházi kapacitást fenntartani, amit a betegek száma nem indokol. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szavai komoly fordulatról adnak tanúbizonyságot, mert úgy tűnik, hogy a kormány felvállalja a kórházi ágyak átalakításának kényes, de hosszú évek óta húzódó ügyét. Mindez azért is érdekes, mert újfajta megvilágításba helyezi az elmúlt hetek gyors ütemű, fokozatmentes ágyfelszabadításait is és nagyon úgy tűnik, hogy a járvány miatti ágyfelszabadítás valójában egy tartós ágyszámcsökkentési terv lett.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Újabb bizonyíték

arra, hogy Orbánnak ez az egész vírus dolog csak újabb lehetőség az agyrémeire és lopásra

Mint arról a derék portfolio.hu beszámol a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely lényegében leleplezte magukat. Bevallotta, hogy az egész ágyfelszabadítás – aminek mellékesen effektív halálos áldozatai is voltak/vannak – valójában csak egy akció része arra, hogy „felesleges egy olyan kórházi kapacitást fenntartani, amit a betegek száma nem indokol”!
S ha már portál egy másik írás arról értekezik, hogy „nagyon furcsán alakul a magyar járvány”. Mármint igencsak egyértelmű, hogy a hazai adatok manipuláltak, méghozzá elég dilettáns módon! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.