Van, amiből sosem elég. A veszélyhelyzet bejelentése óta napi szinten 205,3 millió forintot csoportosított át az állam a sportra – írja az Mfor a március 11-e óta bejelentett költségvetési átsorolások alapján. A portál a Magyar Közlönyben megjelent határozatok alapján összeszedte, mi mindenre jutottak milliók, sőt, milliárdok a kormány számára stratégiai területen. A végösszeg meghaladja a 9 milliárd forintot, ez alapján számolták ki a napi szintet. A kormány természetesen nem csak a sportra költött, de érdemes megjegyezni, hogy a gazdaságvédelmi akcióterv részeként kivetett banki különadóból is juthat sportra: a pénzintézetek az adónak akár a felét tao-támogatásként ajánlhatják fel, igaz, csak akkor, ha a társasági adóból nem tettek felajánlást. Azzal is segítik az egyesületeket, hogy a tao-támogatás már 100 százalékos finanszírozást is lehetővé tesz a számukra.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: megfogják magyarázni! Majd előadják mennyi védőfelszerelés érkezik nap, mint nap,Hogy ott nincs, megfelelő minőségben, és mennyiségben , ahol kellene, az csak ellenzéki hiszti. Hogy hol van? Ne légy kíváncsi, mert hamar megöregszel!
Egyébként is ettől megáll a járvány, talpra szökken a gazdaság! Hiszen most csak ezzel kapcsolatban hoz rendeleteket nagy urunk! A 133 bátor ember meg lelkesen nyomja a gombot!
Nessy
@Horizont: Talál majd maga helyett bűnbakokat! Ebben nagy a fidesz!
Aki Én
Hol vannak a buta trollok? Ilyenkor nindig kussolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.