Reggel még a cellájában ébredt az iskolai késeléssel gyanúsított András, kora délután viszont azt mondták neki: menjen, mert itt vannak a szülei.

Bűnügyi felügyelet alá került a tanárát megkéselő fiú

A törvényszék másképp látta, mint a járásbíróság; úgy döntöttek, hogy otthoni felügyelet alatt is megvárhatja az ítéletet a tanára megkéselése miatt ülő diák.

Mint ismert, a Jedlik Ányos Gimnáziumba járó, éltanuló fiú december 5-én hármast kapott fizikából, ezért az órán késsel nekiesett a tanárának, majd a pedagógus székébe ülve bevárta a rendőröket.

Dr. Gál Katalin ügyészségi szóvivő a Blikk kérdésére megerősítette: valóban az elsőfokútól homlokegyenest eltérő döntés született most a törvényszéken, mert úgy látták, a szökés és elrejtőzés veszélye – ha fennáll is – bűnügyi felügyelettel kiküszöbölhető. Azt az indokot pedig, hogy az eljárást megnehezítheti a diák, ha szabadlábon védekezik, a törvényszék nem látta alaposnak.

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"cellájában ébredt az iskolai késeléssel gyanúsított András"
Hát, döbbenetes, amivé ez az ország "fejlődött"! A mocskos bűnöző a cikkekben csak "András", mint egy régi haver (vagy talán az is?!)
Kiengedik, mint a szerencsétlen Csenge (és még sok más ártatlan áldozat) gyilkosát, hátha még újabb áldozata is lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.