Csoportos létszámleépítésről döntött szállodáinak felújítása miatt a Hunguest Hotels Zrt. A májusban indítandó létszámcsökkentési folyamat a dolgozók több mint 50 százalékát érinti. A Hunguest Hotels igazgatósága március 18-án döntött arról, hogy szünetelteti szállodáinak működését a koronavírus járvány turisztikai ágazatot ért következményei miatt, továbbá az eredeti tervek szerint decemberben kezdődő szállodafelújításokat a pandémiás helyzetre való tekintettel korábbi időpontokra ütemezik át. Mivel a munkálatok teljes zárás mellett huzamosabb ideig, akár két évig is eltarthatnak, az igazgatóság április 22-i ülésén döntött a csoportos létszámleépítési folyamat megindításáról, amely elsősorban ezeknek a hoteleknek a munkavállalóit érinti. Az intézkedésre az állami foglalkoztatási szerv, az Üzemi Tanács és a Szakszervezet bevonásával, a hatályos munkaügyi szabályoknak megfelelően kerül sor. A Magyarország legnagyobb vidéki szállodaláncát tulajdonló Opus Global Nyrt. hangsúlyozta:...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Pénztáros Lölő már meg is találta az újabb pénzszivattyút. A szállodáit majd így-úgy állami pénzből felújítják és kényszerközmunkaszolgálatos rabszolgaként visszafoglalkoztatják a zembereket. Ügyes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.