“Világosodik lassacskán az elmém”; a vészhelyzet kihirdetése után néhány nappal arról szóltak a hírek, hogy “Mészáros Lőrinc” nemzeti oligarcha vagyona rövid idő alatt, csaknem harmadával, 120 milliárd forinttal csökkent, mivel a tőzsdén 60 százalékkal csökkent a cége részvényeinek árfolyama.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Minden jel arra utal, hogy a baráti együttműködés még járvány idején is működik azzal, hogy a kolostor lakója máris intézkedett azzal, hogy kiadta leghűségesebb külügyérjének, azonnali határidővel, hogy együttműködést ír alá a dúsgazdag munkaerő kölcsönzővel a
.
PROHUMÁN 2004 KFT.(vel)
www.ceginformacio.hu/cr9311065266
.
"""A Kormány 1189/2020. (IV. 28.) Korm. határozata a Prohumán 2004 Munkaerő Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság magyarországi nagybefektetővel való stratégiai együttműködési megállapodás megkötéséről """
.
Tehát akinek elvitte a járvány a munkáját, ki lesz kölcsönözve ide, oda, amoda, és a probléma megoldódik/dott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.