H. Béla nem volt okos.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint  a BRFK Vagyonvédelmi Osztály Zseblopási Alosztályának nyomozói április 27-én délután a II. kerületben figyeltek fel egy férfira, aki a Görgényi úti végén található erdei parkolóban az autók körül sündörgött, azok utasterét vizslatta, majd autófeltörésbe kezdett. 

A tettes nem a szofisztikált módszert választotta, a közlemény szerint ugyanis betörte az egyik autó hátsó ablakát, és onnan két hátizsákot vett ki. 

A rendőrök szeme láttára törte fel az autót, azonnali tettenérés lett belőle

Fotó: BRFK

"A Vagyonvédelmi Osztály nyomozói a 60 éves budapesti H. Bélát tetten érték és elfogták, így az ellopott táskák – a bennük lévő pénzzel, kulcsokkal, személyes tárgyakkal és iratokkal együtt – hiánytalanul meglettek.

A nyomozók a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság kollégái őrizetbe vették és lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. H. Béla beismerte a bűncselekmény elkövetését, a rendőrök pedig előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására"

- olvasható a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ok...nem szép dolog amit csinált...de...a késelő diáknak elég a "bűnügyi háziőrizet" ennek a vén hülyének miért is nem???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.