A gyanúsított óvónő a munkahelyén is készített gyermekpornográf felvételeket több rábízott óvodásról.

A bűnöző párra nemzetközi együttműködés keretében csaptak le tavaly a rendőrök. Az áldozatok között a férfi saját gyermeke, az óvónő unokahúga és a gondjaira bízott óvodások is voltak – tudta meg a Blikk.

A hat óvodás szülőjén kívül az óvónő testvére, illetve élettársa kisfiának az édesanyja is a nyomozóktól tudta meg, hogy gyermeke szexuális erőszak áldozatává vált

– mondta a Blikknek az ügyet ismerő, neve elhallgatását kérő informátor.

A nő és a férfi letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást. Úgy tudom, a büntetés-végrehajtási intézetben különösen figyelnek a biztonságukra 

– tette hozzá.

Ennyi időre is rács mögé kerülhet a pedofil óvónő és élettársa

A lap információja szerint az egy évig tartó nemzetközi rendőri együttműködés vitte sikerre a nyomozást, így azonosították be és fogták el az elkövetőket. A saját gyermekét megrontó férfi megtagadta a vallomástételt, viszont az élettársa részletes beismerő vallomást tett. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiberbűnözés elleni főosztályának munkatársai a házkutatás során laptopokat, számítógépeket, mobiltelefonokat és digitális adathordozókat foglaltak le.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nos azt nem tudtuk meg, hogy a bűnöző pár hány évre számíthat, mint ahogy azt sem, hogy mi van a bűnöző, pedofil chilei nagykövettel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.