Az elmúlt hetekben a járványhelyzetre hivatkozva Magyarország kórházaiból tömegével küldték haza, a beteg embereket. Egy hallgatónk 85 éves súlyos beteg édesanyja kálváriáját osztotta meg velünk, aki mozgásképtelen és táplálásra szorul, mégis kitették az egyik centrumkórházból. A gyötrelmes történet azzal kezdődött, hogy az idős nő rosszul lett az otthonában , rendkívül legyengült állapotba került, ezért fia orvost hívott hozzá, de a körzeti doktor nem mehetett ki hozzá, ezért mentőért telefonáltak, ami az egyik centrumkórházba szállította. Ott koronavírustesztet végeztek rajta, melynek eredménye negatív lett. Gyulladásos állapotot találtak a szervezetében, közben vérzés lépett fel nála, ezért transzfúzió kapott, ezután a belgyógyászatra került. A hozzátartozó akkor már orvossal nem tudott beszélni, majd bő egy hét után zárójelentést nyomtak a beteg nő kezébe, és rosszullétei, szédülése ellenére hazaküldték.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
"Tehetetlen, ellátásra szoruló beteget nem küldhetnek haza, át kell helyezni másik intézménybe!" Ez kb. olyan,. mint anno, "ha elakad, üljön át egy másik autóba!" Komolyan mondom, ennyi ésszel, és egy vödör mésszel, talán még szobafestő inasnak elmehetnek ezen bölcs kormánytagjaink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.