Vajon mit száll meg legközelebb a hadsereg? Orbán Viktor bejelentette, hogy október-novemberben jön a járvány második hulláma. Még az elsőnek sincs vége, de a magyar miniszterelnök már tudja, és már közhírré is teszi, hogy fél év múlva jön a második. Mondja mindezt távol-keleti sejtésekre hivatkozva, csakis azért, mert fenn kell tartani a vészhelyzetet, a rendeleti kormányzást, a korlátlan idejű teljes felhatalmazást, hisz még aggasztóan messze van a választás, melyet úgy kell majd megnyerniük, hogy megvalósulhasson Orbán nagy terve: az egypártrendszer visszaállítása.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Akkor felállunk végre a fotelből, vagy még mindig győz a lustaság?
Clavigo
Érdekes az is,,,hogy milyen kussban vannak a szakszervezetek is...Ezek szerint mindenki elégedett mindennel,,, a szakszi vezérek meg " egyeztetnek "... (Miről is? ) a qrmánnyal.,.jó pénzért..Oszt jó van a zúgy.
Nessy
@Clavigo: Két válaszuk lehet az "egyeztetésen" a szakszervezeti vezetőknek! IGEN, vagy NANÁ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.