Hamis és megalapozatlan állításoktól hemzseg a Pesti úti idősotthon ügyében a Főváros Kormányhivatala által folytatott vizsgálati anyag. A téves állításokat az intézmény és a főjegyző a dokumentumok alapján tételesen cáfolja. A nyilvánvaló részrehajlás és politikai elfogultság miatt kezdeményezzük a fővárosi kormányhivatal kizárását a Pesti úti idősotthont érintő vizsgálatokból - írta Karácsony Gergely főpolgármester kedd este Facebook-oldalán.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha nem lenne durva azt írnám: Orbánia állatorvosi lova

Mire és hogyan használja Orbán a teljhatalmat, egyébként eklatáns példa arra, hogy milyen és mire valamint hogyan használatik az orbáni intézményrendszer

Ártunk és qurmányunk és benne kiemeltem Orbán Viktor maga már a helyhatósági választások hivatalos eredménye előtt megkezdte, s azóta nyomatja ezerrel a bűnös város és benne kiemelten a főpolgi megrendszabályozását.
Természetesen ebben sem hagyja ki a koronavírus adta – pontosabban annak ürügyén megszerzett – lehetőségekkel való durva visszaélés eszközeit.
Ennek talán a leg eklantánsabb példája az un. Pesti úti balhé. Minden eszközzel és intézménnyel ezerrel támadja, mocskolja a fővárost és benne kiemelten a főpolgit, függetlenül attól, hogy szinte egyetlen olyan vádjuk sincs, amit ne cáfolt volna meg hiteles dokumentumokkal a főváros!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.