A szocialista Gurmai Zita kérdezett rá, mi igaz abból, hogy a magyar kormány dél-koreai vendégmunkásokat engedett be az országba április 5-én, miközben március 16-a óta minden külföldi állampolgár számára belépési tilalom volt érvényben. Azt, hogy lezárjuk a határokat a külföldről érkező nem magyar állampolgárok előtt Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be az Országgyűlésben. Ugyanakkor egy koreai lap írta meg, hogy az SK Innovation mintegy 300 dolgozója jött charter járattal, hogy újraindítsa a komáromi elektromosautó-akkumulátor gyárat. Az ellenzéki politikus Sziijártó Péter minisztertől azt szerette volna megtudni, igaz-e, hogy a magyar kormány figyelmen kívül hagyta a saját maga által elrendelt belépési tilalmat. Ha a hír igaz, miért nem tájékoztatták erről a közvéleményt? Milyen jogalappal szegte meg a kormány a tilalmat? Miért fontosabb a kormánynak egy dél-koreai cég üzleti érdeke, mint a magyar emberek egészsége? A Külgazdasági és Külügyminisztérium...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Na most akkor a törvény kire érvényes?
lusta
Egyszerűen hülyék és semmihez sem értenek. Más országokban vagy megsemmisíti a bíróság a törvényt, mert rossz, pl. a cseheknél, vagy már eleve úgy fogalmazzák meg, hogy a stratégiai ágazatoknál előrelátóan feltételekkel körbebástyázott kivételeket is beleírna.
Nessy
@lusta: A törvények betartása mindenkire nézve kötelező! Mondja pártunk és kormányunk! Természetesen vannak kivételek!! De kivétel erősíti a szabályt, és ők igyekeznek ezt az erősítést biztosítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.