Közel négyezer vizsgálati minta tűnt el szerdán a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapjáról – szellőztette meg a zonaporkolt.com nevű független lap.

Eltűnt több ezer gyanús minta a népegészségügyi központ honlapjáról
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A portál szerint az adatok azt bizonyították volna, hogy már március közepén tömeges lehetett Magyarországon a koronavírus jelenléte.

A Válasz Online cikke szerint az év 11. és 12. hetében több ezer influenzagyanús minta érkezett a népegészségügyi központba, azonban ezek állítólag más betegségre utaltak, csak nagyon kevésről bizonyosodott be az influenzavírus jelenléte. Kérdés, hogy akkor mi okozhatta a megbetegedéseket.

Ami a legérdekesebb, hogy a Válasz Online szerint a 12. heti jelentésben

korábban 2855 mintáról írtak, majd egyszer csak 70-re csökkent ugyanaz a szám utólag.

A portál megkérdezte az NNK-t, miért módosították utólag az adatokat, és miért szüntették be hetekre az influenzajelző-szolgálat jelentéseinek közlését, és ha nem influenza volt a mintákban, akkor mi? Bevizsgáltatták-e a mintákat koronavírusra? Választ nem kaptak.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Muszáj eltüntetni az igazságot, ha a kormány továbbra is hazudozni akar!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Kicsit pösze vagy efftarskam! Szoval a fertözöttsegi adatok... Mire is alapulnak, ha csak MOST kezdik el a tesztelest??? Azokat sem teszteltek, akiket a fertözött korhazakbol athelyezetek az öregotthonokba, hogy aztan ott derüljön ki, fertözöttek? Miert csak UTOLAG derült ki, hogy a a fertözöttek NEGYEDE eü-dolgozo??? Nem kellett volna minden eü-ben dolgozot kötelezöen, megelözes miatt tesztelni??? Ja, az penzbe kerül, az pedig kellett stadionokra, maganzsebekbe es trollok fizetesere...
ómió
@nezelodo: Már minden bolsevik vénájú másra, de főleg a Fideszre hazudná a saját egóját? Ez nálatok a legújuabb trendi? Pedig "szent hallelujátokat", az Internacionálétokat nem fideszesek éneklik és nem is a Fidesz kongresszus sine qua non-ja, hanem a diplomás kommunistáké (DK) meg a saját megnevezésükből a munkást kirúgó efftársaké! Meg a proletár internácizmusotok (bár ma már inkább migráncs) fellegvárát az Európai Egyesült Államokat se a Fidesz szorgalmazza, ha nem a ma de facto efftársai! Nem baj? Ezt is a Fideszre trendi hazudni efftársilag? Szóval, az a "nótátok", az a tiétek, csak másra hazudnátok! Na, de egyéb se megy már efftársilag?
ómió
@teuton: Efftárskád neked az, akivel a bolsevik pártkongesszuson együtt szoktad énekelni az Internacionálétokat! A fertőzöttségi adatokat meg a tesztelést gondosan keverve, látom, tovább rágod a fétist. Abszolut nem zavar, hogy a mostani tömeges teszt mindössze egy, a pillanathoz kötött reprezentatív minta kidolgozását szolgálja, miközben a friss, látens fertőzöttekről nem ad képet. Ugyanúgy, ahogy kicsiben sem. A kórházakból öregotthonokba áthelyezetteket karantenizálni kellett vona (védekezés a fertőzés ellen!), ahogy áthelyezéskor másokat is, éppen azért, mert a teszt csupán pillanatnyi állapotot mutat, friss fertőzöttséget nem! Már, ha lett volna orvos, aki ezt ott átlátja és érvényt szerez neki, az odahazudás helyett! Mindjárt kevesebb lenne a fertőzött meg a halott, bár igaz, ez esetben is totál indokolatlan lenne a magánzsebezés meg a stadionozás, ami viszont a folyó bolsevizmus elengedhetetlen velejárója!
teuton
@ómió: Jo peldaja vagy annak, hogy miert nem erdemes narancsos trollokat emberszamba venni, esetleg meg erveket, gondolkodast, vagy hasonlo, normalis emberekre jellemzö dolgokat elvarni tölük. Ha kitörölnek a szotaradbol az efftars, bolsi, libsi szavakat, amiket mint papagaj ismetelgetsz, meg a többi szokasos fideszplakat-szlogent, amit a pofatokba adnak (most a migrancs, Soros, Gyurcsany, stb. kimaradt!), akkor csak kutyaugatas maradna. Attol függetlenül pedig a karavan halad, mert nem hangzik az egig... Maradsz ami (nem veletlenül nem aKi-it irtam!) mindig is voltal, alulmulhatatlan, nevtelenül firkalgato primitiv troll.
ómió
@teuton: Na! Ilyen gyorsan kifogynak a bolsevik "érvek" és csak a mocsok marad, ami dől belőled? Vagy csak efftársilag te is azt "adod, mi lényeged"? Viszont a "különleges anyagból gyúrt" léteteket, létedet pazarlás ekkora terjedelemben illusztrálnod, amikor azt - Bayer szerint - az egy szem "szar" szó is megfelelően szimbolizálja!
peterkelemen
Eddig is így működött a fideSS: csalás, lopás, lefizetések és hazugság sorozatokból áll össze az összes tudományuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.