A teljes cikk itt olvasható https://justpaste.it/kaosz-kormanyablak Vidéken élő panaszosunk még 2020. március 12-én vásárolt egy jó állapotban levő használt gépjárművet 180 000 Ft értékben. A gépjármű 2021 novemberig műszakival rendelkezik. Még aznap elintézte a kötelező gépjármű biztosítást, majd hazament és felhívott egy autószervizt hogy eredetiségvizsgára mehessen. Az autószerviz közölte, hogy náluk már nincsen holnap már bezárnak. Újabb telefonok autószervizekhez, ahol szintén ezt a választ kapta: se műszakit, se eredetiségvizsgákat most nem csinálnak tekintettel a veszélyhelyzetre. Mindezek után panaszosunk jóhiszeműen, állampolgári kötelezettségének még mindezek ellenére is eleget akart tenni így időpontot foglalt a kormányablakba. Megalázó módon a március eleji hidegben és esőben többed magával kint kellett várakoznia miután egy magát igazgatónak képzelő modortalan mindenkit lenéző, okoskodó takarítónó engedte be egyesével a kint várkozókat. A kormányablak ügyintézője...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ezt a Maria26 trollt ki kellene már törölni a szerekesztőknek. Mindenhova oda spamel baromságokat.
Zsopiale
10 év óta, amihez csak köze van a szarbáni maffiakormánynak, ott abszolút káosz van!
peterkelemen
Orbán aljas rendszere lassan, de biztosan repedezik. Ki kell véreztetni minden téren! Nincs kegyelem! A nap 24 órájában ütni-vágjuk fogjuk minden oldalról. Ha kell egyesével lesznek levadászva. Egy másodperc pihenőjük sem lesz. Hamarosan odakerülnek ahova valók a történelem szemétdombjára annak is a algelajára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.