Brutálisan bántalmazzák egymást fiatalok azokon a videókon, amelyeket valaki gyűjt és megoszt az egyik népszerű közösségi oldalon.

Az oldalt több mint huszonegyezren követik, főleg tinédzserek. Az RTL Klub által megkérdezett szakértők szerint nemcsak a közösségi oldalnak, hanem a rendőrségnek is jelenteni kell az ilyen tartalmakat.

A felvételeken egyebek mellett az alábbi jelenetek láthatók:

- vérző arcú fiatal fekszik az úttesten, miután egy másik megkergeti és megüti

- egy lány az előtte térdelő társa haját tépi 

- "vedd le a szemüveged" – parancsolják egy fiúnak, majd arcon ütik

A videókat egy Instagram-oldalra töltötte fel valaki, és arra buzdítja a követőket, hogy ők is küldjenek hasonló felvételeket. Az oldalt több mint 21 ezren követik. Bár a hasonló oldalakat szűrik a szolgáltatók, ez valahogy kiesett a látóterükből.

Az RTL által megkérdezett kiberbiztonsági szakértő szerint egy sor bűncselekményt követnek el azok, akik a videókban szerepelnek, felveszik a felvételeket, vagy megosztják azokat:

Ránézésre garázdaság, könnyű testi sértés, vannak adatvédelmi problémák, képmással való visszaélés. Azok, akik a bántalmazást végrehajtották, gyakorlatilag dokumentálták a bűncselekmény elkövetését fiatalkorúakkal, illetve kiskorúakkal szemben, ami minősítő tényező

– nyilatkozta Krasznay Csaba.

A rendőrség már vizsgálja a videókat. Az áldozatoknak azt javasolják, tegyenek bejelentést a rendőrségen.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladot tország
Túl sok az energia! Felgyülemlett! Krumpliszedés, zöld-válogatás, kukoricatörés, morzsolás kézzel, karaszolás, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Akkor ez már a "liberalizmus diadala"?
Nyírfa
@lusta: Ezek a mi kutyánk kölykei. A magyar bűnöző meg nem is említhető egy lapon egy jött-ment migránssal. Például az iráni fogorvossal, akihez már volt szerencsém. . Hogy jön egy diplomás arab ahhoz, hogy elvegye a magyarok biztonságát? A munkáját nem tudja, mert a hazánkbéliek uniós migránsként keresik a kenyerüket még az isten háta mögött is.
tudode
@tudode: .
Amikor a 9,39-es hsz-emet írtam, még nem tudtam, hogy az un. "gyilkosnak" meghaltak a szülei, intézetben nevelkedett, egy tudat százként. Ebbe a gyermekbe annyi keserűség halmozódhatott fel intézményi körülmények között, ahol nem tanulta meg a jó, és rossz közötti különbséget, hogy az áldozatokkal együtt, ez a fiatal is áldozat
.
Intézetben élt a Deák téri késelő: felkavaró részletek derültek ki a budapesti kettős gyilkosságról
.
www.blikk.hu/aktualis/belfold/deak-ter-keseles-gyilkossag-budapest-szuletesnap-nyomozas-emberoles/76gzqcv
.
Lesújtó történet, ki tudja hány hasonló sorsú, jobb sorsra érdemes gyermekkel!
Zsopiale
"Felnőtt" egy generáció, akiket EGYÁLTALÁN NEM FEGYELMEZTEK, a hazudozás, korrupció, drog, prostitúció, beteges perverzitások (hiszen a neten hozzáférhető BÁRMI, még valós kínzás is ugyebár) és a bűnözés egyéb formái amiken "szocializálódtak"... most ráadásul korlátozták őket... a bezárt vadállat pedig ha kiengedik, tombolni kezd és még vadabbul marcangol... köszönjük hazaáruló rablógyilkos szarbángeci náci patkányfalka
Zsopiale
@tudode: A mi kutyánk kölkei és a mi kutyánk és a kölykei szarának szagát bizony szagolni kell...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.