Visszavonják a veszélyhelyzetet, jön az új költségvetés. A Kibeszélő Home Office-ban átbeszéljük a nap legfontosabb híreit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Lehet, hogy jobb lett volna, ha Magyarországon is a svéd életviszonyok lennének. A svéd felelős állampolgári magatartás ugyanis abból táplálkozik, hogy nem kell az embereknek retorziótól félniük a személyükre vonatkozó döntésük miatt. Svéd polgárként valószínűleg megengedhetném magamnak, hogy 63,5 évesen ne kelljen nap mint nap kitennem magam mások testközeli fröcsögésének a koronavírus idején. Sőt, akár már 61 évesen nyugdíjba mehettem volna, ha úgy érzem, hogy már nem bírom a munkámat végezni. Egy ilyen döntés ugyan kisebb nyugdíjjal jár de még abból is ki lehet jönni az öregkori totális elnyomorodás nélkül Svédországban. Ott sincs kolbászból a kerítés de legalább nem kötelez a rendszer pl. idős munkavállalóként a saját egészségem kockáztatására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.