A legjobb harminc európai antidiszkriminációs médiaprogram közé választották a Független Médiaközpont (FMK) roma újságíró-gyakornoki programját. A szakértők mintegy százötven hasonló kezdeményezést vizsgáltak meg tavaly.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiwi
de tényleg, miért nincsenek roma újságírók? roma arcok a tévében? miért nincs pl roma hírolvasó a híradókban? a CNN, BBC tömve van a különböző színű emberekkel, nálunk miért nincs???
ugyeugye
@kiwi: van 2 kormányszóvivő is. csak körül kell nézni. vannak azért. de tényleg kevesen.
dilike
@ugyeugye: budai betti? ez új, nem tudtam.
MakayZsolt
Milyen jól informáltak a propeller olvasói! : ) Az átlag állampolgárt azonban - tisztelet a kivételnek - nem érdekli a politika, csak a bulvár jellegű hírek. De ez is csak a nagyfokú bizalmatlanságot tükrözi, ahogy azt az igényt, hogy biztonságban éljünk. Ennek ellenére még mindig az egyik legnagyobb bizalmi indexxel bír a rendőrség...
ugyeugye
@MakayZsolt: kötelességem jól informáltnak lenni. :)))
Amúgy is a felelős értelmiségiek közé tartozom - állítólag ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.