Vagyonosodási vizsgálatot indított az APEH a veszprémi késelés még szökésben lévő gyanúsítottja és feltételezett társai ellen. Az adóhatóság azt feltételezi, hogy az a csoport, amelybe Sztojka Iván tartozott, kizárólag bűncselekményekből élt.

Forrás: mr1-kossuth.hu
Feltöltő: idetektiv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
A fodrászomhoz betért egy "zsíros hajú", rossz kinézetű nő frizurát készíttetni. Még jóformán meg sem szépült, felállt a székből. A fodrász söprögette körülötte a levágott hajat és közölte a szolgáltatás árát. A nő ekkor igazolta magát és 30 ezer forint bírságot szabott ki, mert nem kapott blokkot! A fodrász fellebbezett, de fizetnie kellett. (Az eset évekkel ezelőtt történt.)
Mehetnének a piacra is, de ott most nagyon hideg van.
eberti
Rám néhány éve lecsapott az APEH! Jött egy büntetés :470 azaz négyszázhetven Ft.ról. Felhívtam a Hatóságot és kérdeztem,hogy ez mi,mert már akkor vagy 5 éve nem dolgoztam...A hölgy nagyon kedvesen mondta,hogy 5 évvel azelőtt a munkáltatóm késett vagy 3 napot az adóbevallásommal és a bünti 217 Ft. + a kamatok így jött össze a 470 Ft.
Megérdemeltem,mert miattam is itt tart az ország...
piros64
@eberti: Ugye mik derülnek ki,most miattad lehet kevesebb jutalmat kapot az APEH dolgozó. Máskor legyél körültekintöbb, és érdeklődj a munkahelyeden, mert az ország emiatt most nagy sz..ban van.
eberti
@martika0716: Lelkiismeret furdalásom is van,hogy nézzek így az emberek szemébe...
piros64
@eberti: Ennek ellenére szívesen látnálak a parlamentben mint politikus, vagy mint lelkiismeret tanító,mert ott az tág fogalom!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.