Döbbenetes dolgokat állított az MSZP-s Korózs Lajosnak egy interjúban Németh Athina, aki mentőtisztnek mondta magát.

Megszólalt a mentős, aki az MSZP törölt videójában állította, hogy tízből kilenc betege meghalt

A nő azt mondta, tízből kilenc, a kórházkiürítések miatt hazaküldött betege meghalt. 

Az Országos Mentőszolgálat egy Facebook-bejegyzésben gyakorlatilag elhatárolódott a nőtől, azt írták, senki sem ismeri az OMSZ-nál.

Korózs Lajos erre úgy reagált, a nő egy magáncégnek dolgozik. A videót az MSZP Facebook-oldaláról később eltávolították.

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Németh Athina is vendég volt hétfőn. 

Megerősítette azt a kijelentését, miszerint

43 éve dolgozik mentősként, de sosem volt az Országos Mentőszolgálat munkatársa.

Azt állítja, van olyan magántulajdonban lévő mentőszolgálat, amely 1979 óta működik Magyarországon, itt dolgozott ő is. A mentőszolgálatot nem akarta megnevezni.

Arra a kérdésre, hogy az a mentőszolgálat, amelyet az MSZP megnevezett, miért tagadja, hogy náluk dolgozik, nem kívánt válaszolni. Állítása szerint azért nem szerepel a szakdolgozói nyilvántartásban, mert nem fizette azt soha.

Azt is elmondta: jelenleg is egy ilyen magán mentőszolgálatnál dolgozik, szerdán lesz legközelebb szolgálatban. Nem tervezi, hogy lemondaná műszakját, azt mondta:

oda fog állni kollégái elé.

Arra a kérdésre, hogy ha a kijelentések igazak, miért vették le a videót a közösségi oldalról, Korózs Lajos azt felelte: az OMSZ érzékenysége miatt döntöttek így, az MSZP-s politikus szerint senkit nem akartak megbántani.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Pegero: Néha egy kicsit kiléphetnél a "szerepedből". Akár azzal is, hogy nem írsz olyat, amitől te is hánysz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Pegero: Amúgy nem tetszik Athi? Ő hozzászokott az ágytálhoz és a csíkos fecskéhez. Mellette nyugodtan ihatnál és mindegy, hogy a parkban kelnél vagy a CBA ajtóban, ö mindig odaadó lenne veled. Csak vigyázz, mert elég rosszak statisztikái
SystemError
@Pegero: Hát sajnálom, hogy ide pozicionálod magad. Így lemaradsz a legjobb nőkről.
SystemError
@Pegero: Kolozs Lajos mögött meg hát a tudjuk ki áll.. Arról persze senki nem beszél, hogy Mr Serial mögött meg a Habony áll. Vagyis Soros igazából Habony egy Soros maszkban! Te nagyon vágod ezeket a gyógyszereket, ha jól emlékszem. Szóval mi az a gyógyszer, amit arra írnak fel, ha valaki a saját képzeletének szülöttjeivel harcol? Tudod, amitől ilyen izgő-mozgó, faszvakargató és szájnyaldosva nyelvharapdáló teleszart búvárruha lesz belőled?

www.youtube.com/watch?v=7dwhs5OyqDo
SystemError
@Pegero: Az az alapvető képességeiddel vannak bajok. A nevet elírtam, erre gondolom magadtól nem jöttél rá eddig.. A "serial" meg sorost jelent angolul. Én nem mondom, hogy ostoba vagy, mert veled ellentétben nem a hazudozásból és a terelésből élek. Én konkrétan téged sajnállak, hogy miért lett ez belőled. A többi kollégád szellemi igényeit kielégíti ez az egész, ez jól látható :) Téged nem értelek, de ilyen az élet. Egyetemisták között is a sok a ribanc
SystemError
@Pegero: Végre a posztjaid értékeit tükrözi a linkelt tartalom!
csak úgy....
@durbincs: arra a fölfüggesztett diplomata is jó,talán azért sem küldték sittre a taknyot?
szerintem a kismukit nyugiban rá bízhatnád...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.