Civil szervezethez mérten rekordösszeggel, közel 3,5 milliárd forinttal tömte ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda 2020-ra a Batthyány Lajos Alapítványt. Az érdekesség kedvéért megnéztük a szervezet tavalyi beszámolóját, és kiderült: már tavaly is közel ennyi költségvetési támogatást kaptak. Az összegből viszont, amely nagyjából megegyezik tizenegy kiemelt fővárosi színház támogatásával, az alapítvány további szervezeteket támogatott, köztük a kormányközeli Alapjogokért Központot működtető kft-t, amelyet valamiért nem akart közvetlenül pénzelni Rogán Antal minisztériuma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jó heylre megy a pénz:

Fritz Tomátó az AK-ban él a jogával

Azonban „Mi veszélyezteti a demokráciát, avagy: túléli-e a demokrácia a 21. századot?” nem szimpla hülyeség

Mottó:
Simicska:
„demokratikus jogállamban mindenkinek
alapvető állampolgári joga hülyének lenni.”

Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Fricz Tamás, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója a demokráciáról értekezik, bármit is jelentsen az.
A legfőbb mondanivalója: „az emberek egyre elégedetlenebbek a demokráciával”, pontosabban – ezt én teszem hozzá - azzal, amit ezen a címen kapnak,
majd „bukni látszik a liberális politikai szereplők feltevése, hogy a liberális demokrácia minden rendszerek legjobbika”, lévén „mert a demokrácia legmagasabb működési módja a nemzetállam, mivel ez a legmagasabb szint, amiben még szervesen működik a demokrácia.”!
Aztán az sem volt piskóta, hogy meglátásuk szerint: „az Európai Néppárton belüli politikusok többsége is támogatja a nemzetállami demokráciát fenyegető globális szervezeteket”!!!
Ami lássuk be talán túlzás, de annyi feltétlenül igaz belőle – és remek, hogy be – és elismerik – az EPP többségének tele van a hócipője Orbánékkal!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.