Persze MSZP (mentős riport), persze Momentum (Donáth Annát elnökségbe nem, Körömi Attilát elnökségbe igen), és még hosszan folytathatnám, mert volna mivel: újabb szórakoztató egyvelege a tehetségtelenségnek, az érzéketlenségnek, a politikai dilettantizmusnak és inkompetenciának.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Oldaltól függetlenül meg kellene követelni a politikusaink korrupció mentességét, de amíg még az ellenzéki körökben is elfogadott az a nézet, hogy AZ és csak AZ a korrupció, amit a másik oldal csinál, amit a "mieink" az csak töredéke a másiknak, szóra sem érdemes - nos, addig amíg ezt gondoljuk nem is lesz itt változás.
Mi lehet a megoldás?
El kell felejteni, hogy azért mert a másik oldal is lop, ezért nekünk is szabad.
El kell vetni azt a nézetet, hogy ne válasszunk olyanokat pozícióba, akik nem loptak eddig, mert majd fognak, ha oda kerülnek! (Ha ő is lop, őt is ki kell rúgni, le kell csukni!)
Román példára egy pártoktól független korrupció ellenes ügyészség felállítása lehet a megoldás.
Ha meg ezek nem mennek, akkor csomagoljunk és költözzünk olyan vidékre, ahol nem természetes állapot a korrupció, ahol tesznek is azért, hogy ez ne legyen olyan mértékű, mint amilyen nálunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.