Hozzáláttak a tűzszerészek az óriási amerikai légibomba hatástalanításához, a művelet miatt leállt a környék vasúti forgalma is. Megkezdődött a Ferencvárosban múlt pénteken talált második világháborús bomba hatástalanítása - mondte els csütörtökön késő este az MTI-nek Gajdos Milán, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi bombasztikus esetek

A tegnapi késő esti média-egyedeket lapozgatom

A Népszavában – az igazat megvallva Kövér Laca menetrendszerű baromkodása árnyékában – ami drága jó Rezsi Sziszink önkitárulkozása. FB bejegyzés „Parancsnoki tájékoztató a közel 500 kilogrammos amerikai gyártmányú bomba kiemeléséről és a hatástalanítás menetéről” – annak kapcsán, hogy „Megkezdődött a Ferencvárosban múlt pénteken talált második világháborús bomba hatástalanítása”!!!
Aztán a derék atv.hu adja közre – lényegében megjegyzés nélkül -, hogy „A miniszterelnök a V4-csúcson vett részt, most egy videóban foglalta össze, mi történt a tanácskozáson.”!
www.facebook.com/watch/?v=2728535877435884

győztes beszámoló négy a koronavírus szempontjából álldogáló ME tengődésérűl! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.