Óriási bútorbeszerzésre írt ki pályázati felhívást a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF): a szervezet összesen 20 milliárd forint értékben szerezne be irodabútorokat, a következő három évben – írja a Népszava a pénteki uniós közbeszerzési értesítőre hivatkozva. A lap szerint a kartámla nélküli széktől a bőrbevonatos, faberakásos főnöki fotelig mindenféle típusból vásárolna a kormányzati beszerző központ. De megrendelné a hozzájuk kapcsolódó javítási és karbantartási szolgáltatásokat is

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az nem ügy, hogy mi mennyi!
.
De az már ügy, hogy HÁROM ÉVIG rongálják a bársonyfoteleket, - hokedliket a terebélyes ülepükkel!
vitriol
A következő években orbán 20 milliárdos irodabútorai jelentik majd a legújabb idegenforgalmi látványosságot a Lánchíd helyett!
Nessy
@vitriol: Azokból csinálnak pontonhidat! Lényegesebb, hogy a sok léhűtő kényelmesen tudjon a fenekén űlni, és legalább az iróasztal legyen tekintélyes és elegáns, ha már a gazdája nem valószinü, hogy az!
Merő pitiáner bosszúállásból képes hagyni leszakadni az ország egyik jelképét Orbán! Aztán majd mutogatja a roncsait a csoda erkélyéről!
volvós
... A SCHÖNBRUNNI KASTÉLYBÓL VESZIK MEG A MATOLCSI ELVTÁRSÉK ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.