A pedagógiai szakismeret sem lesz feltétel, de a képzésen ebből is ismertetőt kapnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Tanulj tinó, ökör lesz belőled/tek
.
--- Sorra felszámolják az iskolarendőri posztokat az amerikai oktatási intézmények
.
444.hu/2020/06/12/sorra-felszamoljak-az-iskolarendori-posztokat-az-amerikai-oktatasi-intezmenyek
.
""""Amíg a magyar kormány éppen most tervezi bevezetni, az Egyesült Államokban már évtizedek óta létezik az iskolarendőrség intézménye. Eredetileg az iskolai lövöldözések megelőzésére illetve a fegyveres erőszak megfékezésére hozták létre, de ebben elég kevés sikert tudtak elérni, ha megnézzük az elmúlt évek egyre riasztóbb statisztikáit. Az eddig készült kutatások sem igazolták, hogy az iskolarendőrök növelték volna a biztonságot.""""
.
No komment!!!
Eladott Ország
Szerintem jó az irány, csak nem elég drasztikus. Javaslom az óvodaőröket. Időben szokjon hozzá az a büdös kölök, hogy az élet nem habostorta. Még a végén elfajul, oszt libsi lesz belőle. Bebaszna! Meg amúgy kell a beépített szerv mindenhová. A nagy testvér szelleme még a végén nem jut el valahová. Abból lesz csak kupleráj. Olajos Pintér zsandár majd itt is rendet tesz 2 hét alatt, ahogy szokta! Amúgy univerzális ember, most éppen az egészségügyünket teszi rendbe, Kásler tízparancsolat doktor felkérte rá, a kipcsakos lopótök pedig rábólintott!
Nessy
Pár hét alatt szerzett pedagógiai, rendészeti pszichológusi ismeretek birtokában, biztos szót tud érteni a renitens diákokkal! Maximum lefújja, gumibottal jó elveri, megbilincseli! Foci ultrák! Ott a helyetek!
Eladott Ország
Gyönyörű terv. Lesz majd országos parancsnokság , parancsnokkal 3 helyettessel főosztályvezetőkkel és szóvivővel és sok kávéfőző elfekvő Mancikával. Természetesen legalább 10 szolgálati autóval és a székházat védő őrséggel. (egyenruha, fegyver stb) Lesznek megyei és járási parancsnokságok hasonló felállásban. Lesznek persze iskolai rendészek, akiknél mellékesen le lehet adni a hivatalos baromságoktól eltérő dolgokat tanító tanárok elleni névtelen feljelentéseket is. Szép új világ! Orbán megint tüzet gyújt a társadalomban. Ez csak arra jó, hogy újra kiélezze a rasszizmust Magyarországon. Most a cigányok, majd jönnek a zsidók, aztán a nem tisztán magyarok, s máris 1939-nél leszünk. Senki ne higgye, hogy ezek után nem fog sorra kerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.