Magatehetetlen volt, amikor hazaküldték a kórházi ágyak kiürítése idején, lánya nem kapott tájékoztatást az ápolásához, alig egy hét múlva meghalt egy idős nő még áprilisban. Ügyét most a strasbourgi emberi jogi bíróságra viszik, hogy kiderüljön: sérült-e a nő élethez és emberhez méltó bánásmódhoz való joga.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kormány a kezében tart minden fontos eszközt arra, hogy szinte bármilyen elhibázott döntést gond nélkül megússzon. Szerintem ez nem lesz másként a kórházkiürítések kapcsán sem, legalábbis addig biztosan, ameddig az ő embereik ülnek a legfontosabb székekben. Ez azonban nem változtat azon a valószínűsíthetően több tucat tragédián, amelyeket magyar családoknak kellett átélniük az utóbbi hetekben. A tragédiákért Kásler és minisztériuma felelős, még akkor is, ha ezt az Orbánhoz hű intézmények jelen állás szerint nem is fogják megállapítani, nemhogy elismerni. Persze nem érdemes csodát várni, szinte kizárt az, hogy Kásler vagy az EMMI felelősségét állapítsa meg Kozma Ákos hivatala, hiszen ő sem azért van ott, ahol van. Elég csak megnézni Polt Pétert vagy úgy általában a bíróságok egy részét. A függetlenségnek ma már szinte nyomát is alig találni, ezért az sem lepne meg, ha az emberek egyszerűen már nem bíznának az alapvető jogok biztosában, vagyis az ombudsmanban és a többi csinovnyikban/vazallusban.
uploads.disquscdn.com/images/967fbd5f46ce3d244bfa16d291a858d182f1a8ca746fc64d046b8291dfe2b17d.jpg?w=600&h=442
tudode
Mennyi értékes időt pazarol az Európai Unió arra, akit a szülei sem tudtak megnevelni, és az EU nem nevelőintézmény
.
---- Nem engednék, hogy Orbán csiki-csukit játszon a rendeleti kormányzással
.
hvg.hu/360/20200613_Nem_Jourovan_es_Weberen_mulik_hogy_megallitjake_Orbant
.
Se kiköpni, se lenyelni nem tudja az EU, mert a lakosság 1/4-ének ennyire tellett, amelyet őfélesége felturbózott un. parlamenti többségre, a nyertes kompenzációval, azaz a NYERTES MINDENT VISZ-re!
.
Bármire képes volt, és képes a HATALOM MEGSZERZÉSE CÉLJÁBÓL, amellyel nem él, hanem VISSZAÉL!
.
Kezdjük ott, amikor bekerültek a Bibó-isták a parlamentbe, nekimentek a Hit gyűlekezetének
.
--- A Hit Gyülekezete kész kivizsgáltatni pénzügyi hátterét
.
www.origo.hu/itthon/19990624ahit.html
.
Miután az Országgyűlés szerdai ülésén a Fidesz részéről olyan vádak érték a Hit Gyülekezetét, miszerint illegális úton jutott jelentős pénzösszegekhez, a gyülekezet felkérte a hivatalos szerveket, vizsgálják meg pénzügyi hátterüket.
-----------------------------------------.
Az 1998-as győzelmüket sem a szép szemüknek köszönhették!!!

---- NÉMETH SÁNDOR ÁRULÁSA NÉLKÜL NEM LENNE ORBÁN-RENDSZER.

nepszava.us/nemeth-sandor-arulasa-nelkul-nem-lenne-orban-rendszer/
.
""""Bartus László Fesz lesz című könyve részletesen bemutatja, hogyan árulta el Németh Sándor a liberálisokat, a baloldalt és az MDF-et, s az árulásával hogyan tette lehetővé, hogy Orbán Viktor létrehozza a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Németh Sándor árulása nélkül ez nem lett volna lehetséges. Az utolsó pillanatban hátba szúrta az MDF-et, amely teljes mértékben Németh Sándor ígéretére bízta magát, hogy összegyűjti a híveivel a párt kopogtatócéduláit. Németh azonban kiegyezett Orbánnal. Ezért az MDF nem tudta összegyűjteni a kopogtatócédulákat, nem jutott a parlamentbe, a vezetői ellen koncepciós perek indultak. """" (...)
---------------------------
.
És azok lettek ÉLET, HALÁL URAI, akik nem ismernek se...
tudode
Betejező mondata a 10.55-ös hsz-emnek!
.
És azok lettek ÉLET, HALÁL URAI, akik nem ismernek se Istent, se embert, nem Isten, a HATALOM OLTÁRÁN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.