Nagymamája után halt az a 18 éves fiú, aki csütörtök délután felgyújtotta magát a budapesti családi házuk fészerében. A mentőket és a tűzoltókat a szomszédok riasztották a lángoló fiatalemberhez.

A battonyai utcák csendjét ritkán zavarja meg bármi is, azonban a csütörtök délelőtti fájdalmas jajgatásokra több szomszéd is felfigyelt. Mint kiderült, a 18 éves Janitól érkeztek az ordítások, a szomszédok csak annyit láttak, a fiatal egész teste lángokban áll, borzalmas fájdalmakat élhetett át.

Nagymamája után halt a 18 éves budapesti fiú, aki felgyújtotta magát

Azonnal riasztották a mentőket és a tűzoltókat is, akik perceken belül megérkeztek a kertvárosi házhoz, és eloltották a fiút. Mivel a mentőhelikopter csak pár utcával távolabb tudott biztonságosan leszállni, odáig mentőautóval szállították, a helikopter pedig egyenesen Honvéd Kórház égési osztályára vitte Janit. Az orvosok azonban hiába tettek meg minden tőlük telhetőt, a fiú életét nem lehetett megmenteni.

Egyelőre nem tudni, hogy a fiú szándékosan locsolta le magát gyúlékony anyaggal, vagy csak balesetről van szó. A Bors megtudta, hogy a fiatal alig egy hete vesztette el nagymamáját, akivel nagyon szoros kapcsolatban állt, többen úgy vélik, mamája után halt a 18 éves fiú.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.