Régi arcok és egy nagyon új koncepció bukkant fel a kormánykritikus lapnál. A főszerkesztő is ellenzi a tervet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Nem vagyunk biztosak abban, hogy sokáig tudunk ilyen lapot csinálni, és mivel hiszünk a nyilvánosságban, úgy gondoljuk, hogy erről önöknek, nektek, olvasóinknak is tudni kell.

Mi ugyanis olyan lapot szeretünk és szeretnénk, amelynek szerkesztősége továbbra is független, szabad, autonóm és egyetlen szervezetben dolgozik, és amelynek léte és munkája nem függ semmilyen politikai vagy gazdasági hatalom kiszámíthatatlan és változó ízlésétől.

Olyan lapot, amelyben nem politikusok, kormányzati kijáróemberek vagy gazdasági szereplők mondják meg, milyen cikket kell kirakni vagy levenni.

Olyan lapot, amelynél a címeket és képeket a szerzők és a szerkesztők határozzák meg.

Olyan lapot, amely nem fél beszámolni botrányokról, visszaélésekről, és nem ódzkodik leírni politikusok, közszolgák vagy cégek nevét, ha egy nekik kellemetlen sztorit tár fel - és akkor sem ijed meg, ha az érintettek bosszúsak.

Olyan lapot, amelynél a szerkesztőség újságírói és szerkesztői együtt gondolkodnak, és együtt döntik el, hogy mit tartanak sztorinak, és hogy a témával milyen mélységben foglalkoznak.

Olyan lapot, amelynél a szerkesztőség tagjai határozzák meg a címlap tartalmát, és hogy milyen cikkeket, videókat helyeznek el rajta.

Olyan lapot, amelynél nem a tanácsadóként feltűnő, kétes hírű politikai kavarók határozzák meg, hogy a szerkesztőség hogyan és milyen felállásban dolgozzon.

Olyan lapot, amelynél nem kívülről döntik el, hogy kikkel dolgozunk és kikkel nem a hírszerkesztőségben.

Olyan lapot, amelyhez az olvasók bármikor fordulhatnak a történeteikkel, videóikkal, legyen szó bármilyen furcsaságról, visszaélésről, hivatali packázásról, helyi kiskirály basáskodásáról vagy egyszerű tahó parkolásról.

És olyan lapot, ahol a hozzánk ezekkel a történetekkel forduló olvasók nyugodtan bízhatnak abban is, hogy a kilétüket nem felfedve adunk nyilvánosságot ezeknek."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.