Az oligarcha nem hozzáadott, hanem elvett érték az uniós források felhasználása során. Új költségvetés, új modell: számon lehet kérni a jogállamiságot, és közvetlenül annak adjuk az EU-s pénzt, aki országot épít!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Megint nem lepődtem meg,,,hogy te mekkora egy szarházi vagy,bozgor.. !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@CsipkeRózsa: A szomorú, hogy igazad van! Lásd a főváros példáját, meg majd a többi renitens önkormányzatot, ahol a multi cég iparűzési adóját pl. teljes egészében "kiemelten" államosítják!
csipetke
@csak úgy...: 15:04 Nem arra gondoltam,hogy kirúgják a fideszt,hanem megszigorítják az EU-s pénzek elosztását.Az a vállalkozó,aki mittoménhányszor nyert közbeszerzést,az 5 évig nem pályázhat. Vagyis,mészáros,garancsi,tiborc azonnal kiesnek ebből a körből.Aztán arról is volt szó,hogy a vállalkozók közvetlenül az EU-nál pályázhatnak EU-s pénzre,és így kikerülik a fideszt.Kérdés,hogy ezt mikorra hozzák össze.Minél előbb,annál jobb.Mert orbán addig lehet biztos a pozíciójában,még etetni tudja a maga köré szedett sáskahadat.Ahogy csökken az "ellátmány",úgy kezd majd inogni a fényességes trónja.
csak úgy....
@csipetke: hány millió "csöszre" lenne szükség,akik figyelik ,földerítik ,bíróság elé hurcolják az ügyet?
olcsóbb ha lopnak,mert a csöszt is fizetni kell , na meg a csöszök is emberek..
Borsodi
Nagyon helyes kecskére nem lehet rábízni a káposztát.Tolvajnak sem lehet pénzt adni.
Aki ezzel nem ért egyet az valószínű lopni akar.
Béla333
Ha a maffián keresztül jön a pénz, az biztosan eltűnik...
Nessy
Ha megnézzük, hogy mely településeknek jut plusz pénz a költségvetésből, mely az ország lakóinak a befizetéséből jön össze, akkor kiderül, hogy érdekes mód, mindegyik fideszes vezetésű, míg ellenzéki egy sincs köztük. Azaz, az ország fele nem tartozik az országhoz, a nemzethez. Ez van! Ilyen "minden magyarok" kormánya!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.