A kormányhivatalok tehettek volna ellenük, de valahogy egyszer sem sikerült. Március 13-án, amikor a kormány kihirdette a járványhelyzetet, Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára és a helyi illetőségű kormányhivatalokat irányító Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely közös levélben tájékoztatták a települések polgármestereit arról, hogyan, és milyen feltételek mellett határozhatnak a képviselőtestület és szakbizottságok összehívása nélkül is a járványidőszak alatt.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Szeparepa2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Persze, hiszen csak a Pikó, és csak a Karácsonyra koncentrált minden kormányzati szervezet, másokat nem láthattak. Igaz, Karácsony és Pikó esetében mindenbe belekötöttek, minden kormányzati kötelességet tőlük vártak el, mindenbe igyekeztek belekötni.
legott
Az ellenzék béna. A függetlenek is.
A magyar genetikailag alkalmatlan jó politikusnak.
Csak a geci magyarok mennek politikusnak.
Nincs hitük.
Nem csinálnak semmit.
Hülyék lennének az ellenzékiek, ha leváltanák a Fideszt. Ha leváltanák, évekig tartó egész embert igénylő munka várna rájuk kicsivel több pénzért.
Az ellenzék nem akarja, hogy leváltsák.
A semmiért milliomosok. Jó neki ez így. Amit felhörögnek néha, az parasztvakítás - mintha csinálnának valamit, de közben nem csinálnak semmit.

Szégyen és gyalázat!
Nincs senki, aki a békére vágyó becsületes dolgos embereket képviselné - NINCS SENKI !!!
legott
Undorodom tőletek, ti istentelen rohadékok.

Jézus a barátom.
Ez egy nagyon kemény kapcsolat.
Mindent tudni nem mindig jó... "nehéz víz ez"

Jézus molesztál engem. Nem úgy! És én hagyom magam. Nem úgy!
Csak kerülgetem a forrókását.
Ha mindent leírnék teljes ismeret szerint, amit tudok, megőrülnél. De tényleg.
A tudásnak az a tárháza, ami a rendelkezésemre áll, és amit kimondhatnék, olyan mennyiségű információ, aminek pusztán a mennyiségi feldolgozásába beleőrülnél - de a megértésébe biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.