Az M3-as bevezető szakaszán lelassult a forgalom.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé Dunaharasztitól a Hárosi Duna-hídig hosszabb menetidővel kell számolni! 20-25 perc az átjutási idő. Élénk a járműmozgás a főváros környéki főbb útvonalakon is, lelassult a haladás az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 31-es főúton Mendénél, valamint a Csepel-sziget útjain.

A 37-es főúton, Sátoraljaújhely átkelési szakaszán, a 76-os km-nél a heves esők és vihar nyomán nagy mennyiségű víz árasztotta el a vasúti aluljárót. A forgalmat önkormányzati utakra terelik.

A 12-es főutat és az M1-es sztráda Börcs pihenőhelyét is megnyitották

Az M1-es autópályán, a 135-ös km-nél lévő Börcs pihenőhelyet mindkét irányban megnyitották.

A Dunakanyarban, a 12-es főút Zebegény és Nagymaros közötti szakaszát megnyitották. A gépjárművek egy sávon, irányonként váltakozva haladhatnak, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza. Ezzel egy időben a 12-es főúttal párhuzamos kerékpárutat is visszaadták a forgalomnak.

Több komp már újraindult a Tisza felső szakaszán

A Tisza felső szakaszán, a magas vízállás és a levonuló uszadék miatt korábban sorra álltak le a kompok. De most már több helyen is működnek a kompjáratok. Szünetel az átkelés Tiszacsege és Ároktő, Nagyrév és Tiszabög, illetve Tiszadorogma és Egyek között; továbbá Tiszadob és Tiszabög között sem jár a komp, ahol még a pontonhíd sem üzemel. Tiszatardos és Tiszalök, Balsa és Kenézlő, illetve Tímár és Zalkod között viszont újra járnak a kompok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.