A Publicus kutatásában megkérdezett többsége szerint ősszel jöhet a koronavírus-járvány második hulláma.

Az emberek többsége számol a járvány második hullámának őszi érkezésével, a megkérdezettek ötöde szerint Kína a felelős

A magyar társadalom közel negyedét anyagi szempontból is megviselte a járvány, derül ki a Publicus Intézet Népszavának készített közvéleménykutatásából.

A megkérdezettek 13 százalékának kisebb, kilenc százalékának pedig nagyobb mértékben csökkentek a bevételei, míg minden huszonötödik ember, vagyis az összes válaszadó négy százaléka lenullázódott – idézi a felmérést a hvg.hu.

Az összeesküvés elméletek is jelen vannak a társadalomban: a megkérdezettek 22 százaléka valószínűsíti, hogy a vírust Kínában állították elő, és szándékosan eresztették rá a világra. 13 százalék tartotta valószínűnek azt, hogy az amerikaiak szabadították rá a járványt Kínára. Az összes megkérdezett húsz százaléka pedig inkább valószínűnek tartotta azt, hogy azért hozták létre a vírust, hogy a társadalmak megszabaduljanak az idős népesség terhétől.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hát persze, hogy Kína a felelős(mindenért)

Ma már kínának semmi köze a fertőzéshez, ami amúgy is kirobbant volna ha nem ott, akkor máshol.
Európai embernek elképzelhetetlen egy Budapest méretű piac, amely minden nap ötven millió embert lát el friss hússal, hallal, zöldséggel-gyümölccsel..ez nem Bosnyák tér..
Ma már a -leszaromúgysemleszbajom- hozzáállás miatt újból feléled, vagy erősödik a fertőzés mindenhol..a

A lényeg, hogy ne kelljen maszkot sem kesztyűt hordani, és kezet se kelljen mosni...meghogy kinyisson a büfé, a kocsma, meg mindenféle bulihely

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.