Ha nincs túl sok sikered a gázon, vagy sütőben készült virsli elkészítésében vagy egyszerűen csak sokkal gyorsabban szeretnél virslit főzni, sütni, akkor készíts virslit mikróban. Minden virsli főzési, illetve sütési módnál feltüntetem az elkészítéshez szükséges időt. Azonban nem minden virsli főzési, sütési ideje azonos, így az a legpontosabb, ha fogtok egy kést, vagy egy villát és megszurkáljátok a virslit és abból tudtok következtetni arra, hogy elérte-e már a kellő puhaságot. Sokan úgy gondolják, hogy a mikróban készített virslit nem lehet elrontani, de ez nem teljesen igaz. Ha a virslit túl sokáig hagyjuk a mikróban, akkor akár szét is nyílhat, vagy rosszabb esetben fel is robbanhat. (Csak a virsli, nem a mikró. :D) Ha érdekli, hogy hogyan készíthet tökéletes minőségű virslit mikróban, akkor olvassa el a teljes cikket alább!

Forrás: tudasmania.hu
Feltöltő: Ocaso
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.