A lapnál a mai tömeges felmondások kezdeményezésének előzménye, hogy szerdán kirúgták az Index főszerkesztőjét, Dull Szabolcsot. Ma este 6-kor tüntetés lesz a szerkesztőség mellett.

Péntek délutánra a szerkesztőség többsége, több mint 70 munkatárs adta be a felmondását, amiről ITT írtunk.

Egyszerre szívszorító és felemelő látni ezt a tartást, amely az ország legnagyobb és legnagyszerűbb szerkesztőségében van

- írja péntek délután a Facebookon az Index exfőszerkesztője, aki már nem lehetett bent a szerkesztőségben, amikor a kirúgására reagálva kollégái közösen vonultak beadni a felmondásukat.

Ezzel az Index többé már sajnos nem lehet olyan, amelynek mi és az olvasók százezrei, sokszor milliói szerették. A mi történetünk itt ezzel véget ért, de hiszem, hogy az itt látott egységnek, szakmai és emberi példamutatásnak helye van, helye kell, hogy legyen a magyar médiában: Magyarországon

- zárta posztját Dull Szabolcs.

Munk Veronika főszerkesztő-helyettes azt nyilatkozta, hogy „szeretnének valamilyen formában együtt maradni”, és létrehoztak egy Facebook-oldalt Távozó indexesek címmel – teszi hozzá a 444.

Péntek este 6-kor tüntetés lesz a szerkesztőség mellett, ezen több ezren jelezték a részvételüket.

Forrás: 444

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
@Eladott Ország:Látom, megint "dübörög" az Athina Művek! De ilyen "szerény"? Pár százmilliót még hozzáhazudhatott volna, nem gondolod? És már te se "ügyelsz a részletekre"? Tudod: amit ti loptatok el, azt - ha apránként is - de most kéne a "Zorbánra" hazudni! Különben hogyan lesz ebből neked Lenin Díj?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Most akkor az Athina Művek "túltermel", vagy a latrina után már a gyűlöletben is fuldoklasz, bolsiék fajkreténje? Kíméld magad, tetüfi! Még megárt ennyi mocsok hazudozás!
Clavigo
@ómió: Nem hinném,hogy az alteregom lennél.( előfordulhat ) . De a nyakig szaros fejed mindenképpen megkülönböztetne minket.,,te agyalágyult.
ómió
@Clavigo: Én is azt mondom, hogy szerencsére nem vagyok! Hiszen te. mint bolsi fajkretén, a Böszme-seggből kikukucskálva hazudozol!
Clavigo
@ómió: Azért ne felejtsél el " lepacsizni " Kaletával... Ti,,keresztény-szájszagúak jól megértitek egymást..
ómió
@Clavigo: Lepacsizni vele előbb neked kell! A ti efftársi los angeles-i konzulotokként előbb "szerepelt"! Szóval - ha már ez a "gyengéd" - bolsiszájszagot is tuti találnál nála!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.