Az internet nem felejt: a Mérce megtalált egy 2014-es videót, amin az Index mostani ügyének főszereplői elemzik, ki mit rontott el, hogy az Origo függetlensége sérülhetett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha az Index egy hazug ellenzéki propagandagyár volt, amely mindig csak bántotta a libernyákok esküdt ellenségét, a magyarság legfényesebb csillagát, a nemzetikeresztény megmaradás utolsó zálogát, akkor Gyurcsánynak milyen haszna van abból, hogy a szerkesztőség távozásával széthullott, eddig ismert formájában a tegnapi nappal megszűnt Indexet megszerezze? Mi ebben a buli, drága elvtársak a totális szellemi züllésben? Ha kimaradt volna a kalapos maffiózó ánuszának kényeztetése közben: ezek az emberek pont azért mondtak fel, mert a politikai nyomásgyakorlás enyves keze betette a lábát a szerkesztőségbe, zsarolgatott és teljesíthetetlen feltételeket szabott. Értem, nyilván értem, hogy csőcseléknek lenni és pénzért szűkölni, csaholni, bármit és bárminek az ellenkezőjét leírni sokkal könnyebb, mint gerincet növeszteni és tükörbe nézni. Ez a viselkedés viszont egyszerűen szégyen, és arra figyelmeztet, hogy mekkora sötétség lenne, ha kizárólag a szolgák kórusa hallatszana, mert mindent és mindenki mást eltapostak. Ezeknél a borzasztóan átlátszó hazugságoknál már az is jobb lenne, ha a most az Index ügyében gyáván kussoló (egyébként szalmakalapot villantó, a Balatonról is Brüsszelnek üzengető) gazdájuk példáját követve csendben maradnának. Ez az ország többet érdemel ennél a színdarabnál. Szeretném azt hinni, hogy ezt tegnap sokan megértették. Íme a szalmakalapos maffiózó a Balatonról üzent:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/115628306_10158454194266093_3006097794627357317_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=A_Qhzg5PZ8MAX9FYZv6&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=0feaf80f111d9f8a04b8bb2badc94911&oe=5F45C311
A boldog békeidőkben a keményen dolgozó Kisember Kádár Jancsit átkozta. Sajnos, János bá egy földreszállt angyalnak, egy erkölcsi totemoszlopnak bizonyul a csúti gecihez képest. Meddig süllyed a magyarság? Hol az a pont , amikor meglincseli meggyalázóját? Bodolai csak a pénzét siratja. Ezt el is nyávogta.
DonnaOI80
Sziа! Kéгjüк, szavаzzоn аz oldаlamоn tаlálhаtó егоtiкus кépeimért --> w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b
kereső
Bodolai, meg Gyurcsány? Nahát-nahát. Ki terjeszti eztet?Mert az igazság -most is "odaát" van:
Az Origo minden idők legbutább összeesküvés-elméletét gyártotta le, amely szerint egyenesen Gyurcsány Ferenc vette át az Indexet most, mégpedig a Momentumtól – írja a Válasz Online. Ezt a kormánypárti magyarázkodást az is cáfolja, hogy Bodolai László mindig is az LMP delegáltja volt a Nemzeti Választási Bizottságban, ahonnan most az Index-botrány miatt menesztették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.