Péntek délben az Index több tucat dolgozója indult el a Bodolai László irodájába a felmondási papírjával. Egyelőre nem tudni, hogy Bodolai az irodában van-e – számolt be a 444. Tegnap Bodolai 4 ember felmondása után távozott az épületből.

Több tucat indexes újságíró indult el felmondani Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnökének irodájába, aki azt ígérte korábban, hogy pénteken délben átveszi a felmondásokat. Ennek ellenére indexes források szerint nem találták irodájában Bodolait, így egyelőre nem tudták benyújtani felmondásukat – írj a 24.hu.

A történtekről a 444.hu is beszámolt.

Bodolai szerdán menesztette Dull Szabolcs főszerkesztőt, ami ellen a szerkesztőség egységesen tiltakozott. A szerkesztőség ragaszkodott ahhoz, hogy az elbocsátott főszerkesztőt helyezzék vissza pozíciójába. 

Csütörtökön a szerkesztőség Dull visszahívását kérte Bodolaitól, az ügyvéd azonban erre nemet mondott, amit később írásban is megerősített. Munk Veronika főszerkesztő-helyettes pedig ezután már arról beszélt, hogy sokak számára véget ért az indexes munka. Csütörtök délután el is kezdődtek a felmondások. Elsőként Dezső András, Szalai Bálint, Janecskó Kata és Miklósi Gábor korábbi főszerkesztő-helyettes mondtak fel. Őket többen követték, ám már nem találták irodájában Bodolait.

Forrás: 24.hu, 444

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Másodpéldányon titkárnénivel átvetetni, 'oszt jónapot...
RuthBI75
А helyi аnyuкáknaк anonim szeхгe vаn szüкségük!
Сsak üzеnet, és кérjе meg, hogy baszd mеg!
---
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.